14 comments for “Tyyni kuutamoyö

 1. Onpa löytynyt hieno kuva täydentämään Hannun onnistunutta ääninäytettä yöllisestä elämyksestä!

 2. Niin minäkin sanoin Sepolle – ääninäyte tuntui kivalta.
  MirjaSisko

 3. Kuvankäsittelyohjelmilla tehdään ihmeitä.

 4. Utelias ilme pöllöllä! Mutta kuka on ”kuvankäsittelyohjelmaa” käyttänyt? On taidetta todella. Ja nyt ymmärrän Hannun puuhailuja eräänä aamuvarhaisena hetkenä Ryösiönjoen varrella Via Karelialla, kun pyyhälsin autolla ohi äänitystä häiriten.

  Hienoa, että saamme nykytekniikan avulla olla läsnä luonnon ihmettelyssä. Sitähän on vielä tarjolla, vaikka kaiken alun ensimmäinen sekunti miljardien – miljardien… vuosien takaa onkin se varsinainen ihme.

  Kun meiltä papeilta pyrkii jäämään uskomme ensimmäinen kappale vähemmalle saarnalle, on hyvä, että jotkut jaksavat bongailla. Hannulla on kyllä aikaa myös kirkkokuoro Kaiun ja Dominantin joukkoon, niin että myös toinen uskonkappelekin kuuluu. Ja niinpä sitten ensimmäisen ja toisen yhteissoinnissa hengittää myös kolmas uskonkappale.

  Harmaahapsikin tulee ylösrakennetuksi.

 5. Miten tuo Hannun kuva on rakennettu?
  Pusa Mirja

 6. Huuhkajan ääninäyte on Hannun tallentama, kuva taas on Eiran aikaansaannosta.

 7. Kiitos vastauksesta – näin arvelinkin kuvan olevan.
  Huuhkajan ääni oli tutuntuntuista.
  MirjaSisko

 8. Olin pettynyt, kun Kirstillä ei ollutkaan koiria mukana lauantaina.
  Mirja-äiti

 9. Erämaatunnelmaa makuuhuoneeseen. Hienoa! Kiitos!
  Pirjo Raittila

 10. Olin 23.3.kommentoinut Hannun kuvaa toteamalla, että ”utelias ilme pöllöllä”. Nyt tuli selitys, miksi utelias. No, kun tuijottaa makuuhuoneeseen. Se vielä jäi mietityttämään, miksi se on niin hienoa, että pitää kiittää. Ei tarvitse selittää. Jätetään erämaahan. Erämaantunnelma on selittämätön. Jos sitä alkaa liian perusteellisesti selittää, se tunnelma häviää ihmisen kovalevylle.

 11. Olin kuulevinani eilen illalla ”huuhuu” ääntelyä Selänteen mäeltä. Kuulinkohan oikein? Onko muut kuulleet jo pöllön ääntelyjä..?

 12. Eira, olet oikeassa. Miun asiantuntijani sanoi kuulleensa lehtopöllöä eka kerran tämän viikon maanantaina. – Kun vielä onnistuttaisiin näkemään revontulet, niin täyttyisi vaihtari – Victorian hartain toive.

 13. Minäkin kuulin just pöllön äänen. Olen seurannut sitä tänään useampaan otteeseen, siellä se on nukkunut kaiken päivää pöntössään, mutta lähti äsken kutsun kuultuaan retkilleen.

  http://www.eenet.ee/EENet/kakk.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *