Nettikirppari Värtsilään

Värtsilän pitäjäyhdistyksen nettisivuilla on avattu nettikirpputori. Ohjeitten mukaan värtsiläläisillä vaki- ja kesäasukkailla on mahdollisuus jättää sinne ilmaiseksi ilmoituksensa, jos on esimerkiksi käyttökelpoista myytävää tai haluaa ostaa jotakin. Tohmajärveläisiäkään ilmoittajia ei katsota karsaasti.

Kirpparin käyttöohjeet löytyvät sivuilta. Se on tarkoitettu vain yksityisille tai yhdistyksille, ei yrityksille. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen. Asiattomat ilmoitukset aiotaan poistaa.

Ilmoituksia voi laittaa osastoihin Myydään, Ostetaan, Lahjoitetaan/annetaan, Vaihdetaan ja Vuokrataan. Pitäjäyhdistyksellä on myös nettikauppa, josta voi hankkia esimerkiksi Värtsilä-paidan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *