Värtsilän Kisan kuntosali uusiin tiloihin

Kisan kuntosali muuttaa Niiralan kaupan tiloihin heinä-elokuun vaihteessa

Värtsilän Kisan yhdeksän vuotta vanhalla Värtsilän koululla toiminut kuntosali muuttaa uusiin ja laajempiin tiloihin heinäkuun loppupuolella. Tavoitteena on saada uusi sali toimintakuntoon heti elokuun alusta lähtien.


Vanhalla salilla on ollut haasteita esimerkiksi Kansalaisopiston ryhmien kanssa koska tila on pieni ja jakautunut kolmeen eri huoneeseen. Uusi sali avataan Niiralan kaupan tiloihin Rajantielle.

Yhtäläistä tilaa saliharrastajien käytössä tulee muuton myötä olemaan yli 100 m2. Tämä mm. mahdollistaa paremmat toimintaedellytykset Kansalaisopiston eri liikuntaryhmille joita tulevassa opiston kurssitarjonnassa tulee olemaan peräti kolme eri kuntosaliryhmää.

Naisten ryhmä on maanantaina, miesten
tiistaina ja nuorten keskiviikkona. Toivotaan että kursseille ilmoittautuu nyt riittävästi osanottajia jotta kurssit toteutuisivat tulevana syksynä.


Värtsilän Kisa on valmistelemassa myös Maaseudun Kehittämisyhdistys Jetina ry:lle investointihanketta joka toteutuessaan mahdollistaisi täydentävien kuntosalilaitteiden hankinnat. Tarkoituksena on myös varustaa koko tila salikäyttöön tarkoitetulla kuntosalimatolla.


Värtsilän Kisa järjestää muuttotalkoot Värtsiläpäivien jälkeen, kaikki apu on silloin tervetullutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *