Värtsilän Kisan vuosikokous 24.3. klo 13

Värtsilän Kisan vuosikokokous pidetään sunnuntaina 24.3.2024 klo 13:00
Värtsilän Nuorisoseuran toimistolla Värtsilän koululla Värtsiläntie 119 as.2.

Käsiteltävät asiat:
* vuosikokous asiat
* seuran lakkauttaminen

Kahvitarjoilu

Tervetuloa!
– hallitus

Vuosikokouksessa etsitään seuralle uutta puheenjohtajaa

Värtsilän Kisan vuosikokous kutsuun on lisätty vuosikokous asioiden lisäksi käsiteltäväksi seuran lakkauttaminen. Värtsilän Kisan vuosikokous pidetään Värtsilän koululla sunnuntaina 24.3.2024 klo 13. Hallitus toteaa ettei seuran lakkauttaminen ole ensisijainen tavoite, mutta toiminnan vetämisestä vastaavia tulee nyt jäsenistöstä löytyä.

Seuran sääntöjen mukaan hallitukseen valitaan puheenjohtaja ja 3 – 8 hallituksen jäsentä. Hallituksessa on mahdollista toimia sihteerinä, rahastonhoitajana, puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lisäksi hallitukseen voidaan valita erilaisiin vastuu tehtäviin tarvittava määrä henkilöitä. Hallituksen kokouksessa todettiin, että tavoitteena on saada seuralle hallitus, joka on yhteistyökykyinen ja pystyy vastaamaan yhdistyksen sääntöjen mukaisista toimista ja toiminnan organisoinnista.

Vuodesta 2014 lähtien Värtsilän Kisan hallituksen puheenjohtajana toiminut Marko Turunen ilmoitti hallituksen kokouksessa ettei jatka enää puheenjohtajana vaikkei uudesta puheenjohtajasta ole vielä tietoa.

Useamman vuoden ajan on uutta puheenjohtajaa haettu ja kyselty jäsenistöstä. Valitettavasti uutta puheenjohtajaa ei ole toistaiseksi yrityksestä huolimatta löytynyt.

Värtsilän Kisa on perustettu vuonna 1946. Kisan toiminta on ollut katkolla edellisen kerran 2010 luvulla ja silloin heräteltiin uudelleen toimintaan.

Seuran keskeisiä toimintoja ovat kuntosalin ylläpitäminen ja vuosittaiset perinteiset tapahtumat kuten Kukkovaaran juoksu ja Kinkkukävely. Seuralla on noin 120 jäsentä ja näistä noin 50 kuntosalin käyttäjäksi ilmoittautunutta.

Seuran nykyisessä toiminnassa korostuu työikäisten ja eläkeläisten hyvinvointi sekä toimintakyvyn ylläpito.

Lisätietoja: puheenjohtaja Marko Turunen puh. 050 536 6976.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *