Kuntosalille ei ole löytynyt uutta tilaa


Moni on jo varmaankin miettinyt Kisan kuntosalin kohtaloa. Kuntosalitilojen kartoituksen ja kunnan välisen neuvottelujen jälkeen emme ole päätyneet yhteiseen sopimukseen jatkon kanssa niillä resursseilla mitä Kisalla on käytettävissä.

Tällä hetkellä jatkamme entisen sopimuksen mukaan vuokralaisena vielä.


Pidämme vielä tiedoitustilaisuuden asiasta kiinnostuneille kunnan edustajien kanssa kuntosalin ja liikunnan suunnitelmista.
Tiedoitustilaisuudesta ilmoitamme lähiaikoina.

Lähde: Värtsilän Kisan Facebook-sivu

Kuvat: Värtsilän Kisa

1 comment for “Kuntosalille ei ole löytynyt uutta tilaa

  1. Eikös se joku innovaattori älynnytkin ehdottaa Värtsilän koulun tilojen sulkemisen suunnittelun yhteydessä sitä, että mummit ja papparaiset roudattaisiin pirssillä Kemieen kuntoilemaan.

    Jotta kun lihakset tuntuvat jäykiltä ja niska jumittaa, niin eikun taksi pihaan ja baanalle. Sitten puntit kattoon Sepon Salilla ja koht’sillään taksilla takaisin kotiin ja suihkuun. Luonnollisestikin jokainen kuntoilija liikkuisi omalla aikataulullaan.

    Saataisiin samalla yksi edullinen palvelumuoto lisää pörssiin pyrkivän Tohmajärven Sijoitus Oy:n listoille. Ja samalla allekirjoittaneen entinen kotikulta lanattua maan tasalle häiritsemästä päättäjiemme visuaalisia nautintoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *