Värtsilä hyvin edustettuna keskiviikon yhdistysillassa

Uudella hankekaudella Keski-karjalan Jetinan hankerahaa myönnetään ylläolevin painotuksin

Sivistyskeskus Ahjon Wärtsilä -salissa pidettiin keskiviikkoiltana Tohmajärven kunnan järjestämä yhdistysilta. Avoin kutsu oli tavoittanut parisenkymmentä asiasta kiinnostunutta kuuntelijaa ja keskustelijaa. Värtsilä oli tilaisuudessa hyvin edustettuna – Pitäjäyhdistyksestä tilaisuuteen osallistui peräti neljä henkilöä, lisäksi Värtsilän Riistamiehistä mukana oli yksi osallistuja.

Illan alustajana toimi kunnan kehittämispäällikkö Anne-Maarit Hyttinen joka myöhemmin illan kuluessa esitteli myös Tohmajärven kunnan tarjoamat yhdistystuet vuoden 2023 osalta. Hankemaailman terveiset illan tilaisuuteen toi hankeneuvoja Ritva Rönkä Keski-Karjalan Jetinasta. Uusi hankekausi on nyt alkamassa ja rahaa on nyt tarjolla hyville paikallishankkeille.

Omassa puheenvuorossaan kunnanjohtaja Mikko Löppönen kertoi valtuutettujen ”kymppitonnista” ja siihen liittyvistä pelisäännöistä. Kunnan valtuutetuille tarjoama 10.000 € kehittämisraha on nyt toista kertaa jaossa ja sen voi käyttää kohteeseen jonka kukin valtuutettu saa itse päättää.

Erilaista kehittämisrahaa olisi yhdistyksille nyt siis tarjolla kun vaan niitä hyviä hankkeita saataisiin punnerretuksi ideasta konkretiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *