Kukkovaara – tapahtuma 25.9.22 Värtsilässä

Kukkovaara – tapahtuma kutsuu koko perheen liikkumaan

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään liikunnallinen koko perheen KUKKOVAARA -tapahtuma Värtsilässä. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheen liikuttamiseen, voit juosta, kävellä tai pyöräillä. Voit haastaa itsesi ja kisata Kukkovaaran juoksussa tai kulkea vaihtelevan reitin pyörällä tai kävellen.

Kukkovaara juoksun reitti on noin 11 kilometriä pitkä. Selänteellä kulkee pyöräilyyn ja kävelyyn sopiva Selänteen lenkki. Selänteen 5 kilometrin mittainen selätys sopii myös perheen pienempien pyörälenkiksi.

Kukkovaara -tapahtuman osallistujien kesken arvotaan palkintoja ja juoksu kisan sarjojen kolme parasta palkitaan. Tänäkin vuonna Värtsilän Kisa haluaa kannustaa kaikkia alle 18 -vuotiaita osallistumaan tapahtumaan ilmaisella osallistumisella.

Kukkovaaran juoksu

KUKKOVAARAN JUOKSUN reitin pituus on noin 11 km. Lenkin pisin yhtenäinen nousu on 800 metriä ja tämän jälkeinen lasku 1500 metriä, muutenkin reitti on vaihteleva nousuineen ja laskuineen. Pääset siis testaamaan mäkijuoksu ominaisuuksia. Reitti polveilee kyläteillä ja metsäautoteillä, sielua hivelevät avarat maisemat avautuvat silmien edessä ja syksyn ruskan värit täyttävät maiseman, kuulet rapisevan hiekan jalkojen alla. Reitti sopii myös pyöräilyyn. Juoksijoille on neljä sarjaa, naiset ja miehet, nuoret; tytöt ja pojat, joissa jokaisessa kolme parasta palkitaan.

Selänteen selätys


SELÄNTEEN SELÄTYS -reitti on 5kilometriä. Polku sukeltaa kylätieltä metsän siimekseen, jossa voit aistia metsän tuoksut ja tunnelman, nauttia ja ottaa vastaan metsän rentouttavan vaikutuksen. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.
Toivomme hyvää syksyistä säätä ja runsasta osallistuja määrää. Ilmoittautumiset otetaan vastaan paikanpäällä puolituntia ennen tapahtuman alkua! Värtsilän Kisan kahvio palvelee kisapaikalla.

===
Ilmoittautuminen alkaa 10.30. Startti klo 11.00

Lisätietoja Värtsilän Kisan kotisivuilta

www.vartsilankisa.fi/?page_id=838 tai

pj Marko Turunen puh. 0505366976

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *