Värtsilä remade näyttely Värtsiläpäivillä

”Kiertotalous ja kestävä kehitys on ajankohtaista ja tulevaisuutta. Kiertotalouteen siirtyminen vaikuttaa laajasti ihmisten elämään ja yhteiskuntaan. Se tarjoaa mahdollisuuden rakentaa ekologisesti kestävää yhteiskuntaa ja samalla luo myös uutta työtä. Nyt on tärkeää kiinnittää huomiota kiertotalousyhteiskunnassa tarvittaviin taitoihin ja osaamisen kehittämiseen.

Näyttely herättää ajatuksia siitä, että meillä jokaisella on mahdollisuus muuttaa vielä kehityksen suunta ja nyky-yhteiskunnan toimintamallejamme niin, että otamme huomioon myös tulevaisuuden sukupolvien tarpeet ja hyvinvoinnin. Kestävän kehityksen päämääränä on siis turvata nyt ja tulevaisuudessa hyvät elämisen mahdollisuudet ja kuluttaa maapallon luonnonvaroja kestävämmin.

Näyttelyn taustalla on siis ajatus kestävästä kehityksestä ja kiertotalouden tuomista työllistymismahdollisuuksista.”

Teksti sivulta REMADEVARTSILA – REMAKE **PROFESSIONAL UPCYCLING SINCE 2007

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *