Kinkkukävely 13.12.

Su 13.12.2020 klo 12-14 kylätalolla

Osallistujien kesken arvotaan kolme kinkkua, kahvipakettia ja suklaarasiaa.

Tarjolla kahvia, joulutorttuja, pipareita, lämmintä mehua sekä hyvää mieltä.

Osallistumismaksu 10 €

Suositellaan kasvomaskin käyttöä.

TERVETULOA !

3 comments for “Kinkkukävely 13.12.

 1. Nyt vain kaikki kinkkujaan kävelyttämään siellä ei pääse turva väiltkään liikaa tiivistymään.

 2. Muistutus !!

  Menkäähän kävelemään ! Värikkäät ulkoiluvaatteet piristävät tänä ankeana aikana. Olisi mukava tepsutella joukossanne, saattaisi tavata joitakin tuttuja, mutta pitää olla jossain muualla sinä päivänä
  Ps
  Hempalla on varmaan se piristävä maski kasvoilla

 3. Maskit on hyvä olla kun liikkuu sisätiloissa. Niilläkin saa värikkyyttä tähän lumettomaan kaamokseen, kun tuunaa ja koristelee ne värikkäillä tusseilla. Maskeerauksen naiset tietenkin hallitsevat paremmin.
  Yksi asia tuli esille jota ollaan tapojen orjina kaivattu, lumityöt. Mistähän saisi lumitykin vuokrattua, että saisi vaikka joulun alla tykittää pihan täyteen lunta, että pääsisi nauttimaan lumitöistä ja saisi paikallisen valkean joulun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *