Kauneimmat joululaulut

PÄIVITETTY 4.12.2019 JOULULAULUT JA AATTOHARTAUDET

Värtsilään on toivottu kovasti Kauneimmat joululaulut -tilaisuutta. Seurakunnalla ei ole siellä käytössään enää suurta juhlatilaa. Kirkko on suljettu/vailla lämmitystä ja vettä.


Kauneimmat joululaulut Värtsilän tyyliin, kynttiläkulkueineen ja miesten Jouluyö, juhlayö lauluineen lauletaan Kemien seurakuntakeskuksessa keskiviikkona 18.12. klo 18. Värtsiläläisten toivotaan osallistuvan tähän tilaisuuteen sankoin joukoin! Mieskuorolaisia tulee tukemaan laulua.


MUTTA Värtsilässä järjestetään torstaina 19.12. klo 18 Koulun Kauneimmat joululaulut Värtsilän koululla. Tilaisuudessa esiintyy koululaisten lauluryhmä. Tilaan mahtuu max. 60-70 ihmistä, joten kyse on pienestä tilaisuudesta. Tähän joululaulu-tapahtumaan kylän vanhempi väki on toki myös tervetullut!

Kauneimmat joululaulut

  • Tohmajärven kirkossa sunnuntaina 15.12. klo 18. Mukana Kirkkokuoro Kaiku ja Daamit.
  • keskiviikkona 18.12 klo 18 Kemien seurakuntatalolla. Mukana Daamit. Kemiessä juhla tehdään ns. ”Värtsilän tyyliin” eli yhteislaulutilaisuus päättyy miesten kynttiläkulkueeseen ja Jouluyö, juhlayö-lauluun.
    Hyvää joulunodotusta!

Aattohartaudet ovat
tiistaina 24.12 klo 15 Tohmajärven kirkossa, mukana Daamit ja
klo 17 Tikkalan kappelilla.
Värtsilän aattohartaus on klo 15. Värtsilän kirkkosalissa (ei lämmitystä).
Jouluaamun sanajumalan-palvelus on keskiviikkona 25.12. klo 8 Tohmajärven kirkossa. Mukana kirkkokuoro Kaiku.
Riemullista joulujuhlaa!

2 comments for “Kauneimmat joululaulut

  1. Olisiko tänä Jouluna Tohmajärven kirkossa ja Värtsilässä, Kauneimmissa Joululaluissa niin pätevät laulujen vetäjät, että pystyisi laulamaan mukana. 1 tai 2 sävel askelta alempaa, niin pystyisi laulamaan Sylvia Joululaulun ja monet muut Joululaulut

  2. Laulujen sävel laji, eli äänialan korkeus on yleinen ongelma. Eri ihmisten ääniala on erilainen ja sävellykset eli nuotit on yleensä tehty keskivertokorkeudelle. Niinpä säestäjille tuttu juttu transponointi, jolla muutetaan nuotin sävelkorkeus halutulle korkeudelle. 1-2 Sävelaskelen siirto on vielä hieno virittelyä, 3-4 on jo ooppera ääniille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *