Pohjois-Karjalan rajavartiosto tiedottaa 6.3.2019

Rajavartiolaitoksen maastokuorma-auto törmäsi henkilöautoon Liperissä 6.3.2019

Liperissä valtatiellä 502 Polvijärventien ja Mertalammentien risteyksessä Härkinvaarassa tapahtui 6.3.2019 aamulla liikenneonnettomuus, jossa Pohjois-Karjalan rajavartioston rajajääkärikomppanian harjoituksessa ollut maastokuorma-auto törmäsi siviilihenkilöautoon.

Poliisin ilmoituksen mukaan henkilöautossa ollut henkilö loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Maastokuorma-autossa olleet 15 varusmiestä eivät saaneet fyysisiä vammoja.

Onnettomuuden jälkeen Pohjois-Karjalan rajavartiosto keskeytti harjoituksen ja järjesti kriisiapua varusmiehille. Rajajääkärikomppania jatkaa palvelusta normaalisti torstaista 7.3.2019 lukien.

Lisätietoja apulaiskomentaja everstiluutnantti Jussi Napola, puh. 0295 423 000.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *