6 comments for “Värtsilän kylätalon aukioloaika muuttuu 1.8.2018 alkaen

  1. Kiitos, että jaksatte pitää kylätaloa auki! Ja valotkin siellä palavat!!!

  2. Nyt jos on joku tottunut käymään kylätalolla aamukahvilla, niin Niksi-Pirkan tavoin on kätevä ja kivuton vaihtoehto muuttaa rituaali iltapäiväkahvittelluksi. Kynnys on hyvin matala, ellei jopa olematon:-)

  3. Nii just.. muutaman kerran olen siellä aamukahvilla käynyt ja silloinkin herääminen on vienyt niin paljon aikaa että on ollut jo iltapäivä. Kotona en syö kahvileipää mutta kylätalon kahveilla melkein aina. On se niin mukava nauttia ip-kahvit lämpimän pullan kera.

    Tsemppiä vain kylätalolle

  4. Värtsilän kylätalon aukiolo palaa takaisin entiseen.Värtsilän kylätalo avoinna ma-pe klo 8-18.

  5. Mitä Värtsilä olisikaan ilman Arppen pihassa toimivaa kylätaloaan ja sen rinnalla Hotelli Jokea ja Jänisjokea ja Tähtikalliota – ja kaunista kirkkoamme? Voisi näitä hyviä asioita luetella enemmänkin. Tekisi niin hyvää alituisen valittelun rinnalla! – Olisiko paikallaan pitää oikein hyvän olon iltamat? Navetan vintillä on vielä iltaisin lämmintä! Myös Aulin ”tuvassa”!

  6. Joku vuosi sitten pidettiin Joensuun liepeillä sellaiset vanhanajan iltamat. Eli ohjelmaa ja lopuksi 1 1/2 tuntia tanssia. Iltamat saivat paljon huomiota ja kovasti tykättiin. Tietysti järjestäjillä oli paljon järjestämistä, kuten aina. Siinä on jokaiselle jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *