14 comments for “Viikon puheenaiheet vko 28

 1. Tämä maa elää yltäkylläisyydessä tänä päivänä. Ei ole kuin reilu satavuotta, kun oli ”nälänhätä”.
  Lapsia ja nälän näännyttämiä kuoli ravinnon puutteeseen. Liikaa tämä maa kaupungin kasan ympärille kehänsä tekevät. Jatkossa en halua että Suomi kieltää korven taitajan teot ja tarinat.

 2. Kun tämä vihreä aate haluaa näyttää voimansa. Haluaisin nähdä heitä aatteen kannattajia määränsä mukaisesti asumassa korpiseuduilla. Hyvä on Helsingissä toitottaa ja viinilasin ääressä valtaansa vahvistaa.

 3. Meillä on kotona on moni lokeroinen kierrätys säiliö. Lajittelua meillä takana n.10v. Lajittelun oppiminen on kuin oppia uimaan.

 4. Kirpputoritkin alkavat olla tiensä päässä kun jokaisella on jo liikaa kaikkea

 5. Siellähän se yleisen tien päässä lienee Universumin Helmen Siltajuhlankin kirpputori jossain sillankorvassa…hyvin havaittu Alposeni.

 6. Joku vuosi sitten seurasin supermarketissa kun rouva seisoi tee hyllyn edessä.oli valittava teepaketti.En malttanut olla sanomatta hänelle,että muistan ajan kun keitettiin teetä vaapukan lehdistä.Se oli hyvää aikaa ei tarvinnut seisoa valitsemassa mitä ostaisin,kaikki valinta oli tehty sinun puolestasi.Reino.

 7. Elekee hyvät immeiset vähätelkö jos joku
  jotain yrittää!

  Minusta tämän viikon ykkös puheenaihe ovat olleet
  ne ”luolapojat”, jotka nyt on saatu pelastettua!

 8. Pyssyillä nänämä pienet poloiset olevinaan maailman johtajat . Putin ja Trumppi pyydän teidät mukaani. Mennään yhdessä kalaan. Haapaonget teen ja onkilieroja kaivan onkireissun tarpeisiin.

 9. Huh huh hellettä! Kommentoijat näyttävät saaneen
  auringon pistoksen kuten minäkin. Kommenttien
  laatu vain paranee.

 10. Tarinoidaan avoimesti ja ollaan osana nykypäivää. Onko tämän päivän avoimmuus aina eteenpäin menoksi hyvä? Aina jos jotakin halutaan ajatellen tehdä se tarvitser oman aikansa.

 11. Miettikää missä mennään. Ollaan osana oravan pyörää. Koiranputki sopiva on hyvä. Pihlajan marjan puhallus lentää pitkälle jos puhaltajan sykähdysmäimen puhallus antaa sille fantastisen lähtövoiman.

 12. Esko, teetkö kalareissun Putinin ja Trumpin kanssa vasta neuvottelujen jälkeen? Siksi kyselen että milloin voidaan odotella seikkaperäistä kertomusta reissusta, kalasaaliista ja missä kalastitte. Saahan sinne sekaan heittää kalavaleenkin mausteeksi jos tulee mieleen…

 13. Eihän se saalis ole merkitsevässä osassa vanhoilla miehillä. Kalajuttuja kerrottaisiin nuoruusvuosilta ja miten isot kalatkin osattiin väsyttää. Korven keskellä pienellä metsälammella voi rauhassa keskustella. Sinne perässä hiihtäjät ei halaja mukaan, jos hyönteis karkoittimet jätetään heidän pakeistaan pois.

 14. Netti Karjalainen uutisoi,
  että ilmeisesti ukkonen on sytyttänyt
  maastopalon Värtsilän Savikontiellä.
  Toivottavasti tilanne on nyt onnellisesti ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *