Lasten hiihtokilpailut ja laskiaistapahtuma

Sunnuntaina hiihdettiin kilpaa Värtsilän urheilukentällä, 13 lasta oli innolla mukana. Yhteensattumia oli taas monia, jotka karsivat varmasti osallistumisia. Hiihdon jälkeen lapset jaksoivat vielä laskea mäkeä montulla, meno oli aika riehakkaan näköistä välillä, mutta vahingoilta vältyttiin. Tässäpä hiihdon tulokset;

Tytöt 4v, 1. Emmi Mantsinen 1.35
Tytöt 5v, 1. Iida Kolehmainen 2.49
Tytöt 7-8v, 1. Enna Koukku 2.01

Pojat 4v, 1. Veikko Turunen 1.40
Pojat 5v, 1. Mikael Nykänen 1.30
Pojat 7-8 v, 1. Topi Parviainen 2.19
2. Matias Nykänen 2.26

Tytöt 9-10v, 1. Helmi Varis 1.33

Pojat 9-10v, 1.Otto Parviainen 1.34
2. Ville Karvonen 1.46 3. Antti Pölönen 1.55
4. Otto Turunen 1.59

Tytöt 11-12v, 1. Oosa Koukku 4.07

Kiitokset kaikille osallistujille ja lasten vanhemmille, ja kiitokset toimitsijoille. Puheenjohtaja lupaili jos säät sallisivat niin pidettäisi vielä yhdet kisat, tuossa kevään kuluessa. Lisänä on muutama valokuva palkintojen jaosta ja montulta.

25.2. sunnuntaina on laturetki, klo 8-10 lähtö Kylätalolta, osanottomaksu 10€/henkilö. Toivotaan hyviä hiihtokelejä ja toivotaan hiihtäjiä mukaan!

Värtsilän Kisa ry

Teksti: Mirja Kinnunen

Kuvat: Heino Turunen

1 comment for “Lasten hiihtokilpailut ja laskiaistapahtuma

  1. Minulla ukilla on paineita mitä aktiviteettejä keksin kun pääkaupungista lapsenlapset tulevat hiihto lomaa viettämään. Tein itselleni listan: hiihtoa, lumessa peuhaamista, taka pihan pulkkamäki, pilkillä yhdessä, leivotaan yhdessä, askarrellaan, pelataan pelejä, käydään kirjastossa. Taitaa aika loppua kesken. Tärkeintä on yhdessäolo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *