56 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 31

 1. Mie putosin kärryiltä….

  Luin kaikki viikon puhenaiheet urhoollisesti
  alusta loppuun, vaan en kyllä nyt ymmärrä,
  mistä oikein on kyse? Ei, ei sitä tarvitse ruveta
  uudestaan selvittelemään.

  Tuli vaan mieleen sellainen laulunpätkä
  ….”kuka siellä saunassa meteliä piti, mitä häh?
  Olinko se minä vai olitko se sinä, mitä häh?”

  Ennen sanottiin, että asiat selviävät puhumalla,
  kirjoittamalla taitavat mennä enemmänkin solmuun.

 2. Mun tekemien havaintojen mukaan tää viikon puheenaiheet-palsta on sellainen, jossa ”yks puhuu aidasta, toinen aidan seipäistä” eli jokainen hurajaa omiaan. Harvemmin näistä sen kummempaa punaista lankaa löytyy. Vaan tarvinneekokaan….?

 3. No, ei tietenkään tarvii. Ja jos tarviis, niin kukas sen komennon käsissään pitäs.

 4. Telle, odottele rauhassa, varmaan ensiviikolla pääset taas kärryille!

  Osa puheenaiheista on ollut taas pelkkää provosointia. Joku haluaa tahallaan ärsyttää, kateutta vai mitä lienee. Jos joku jotain yrittää, hänen halutaan epäonnistuvan.

  Kilpailu on kovaa, kuka haluaa olla ”kukkulan kuningas”.

 5. Reissu tehty..huh mikä tekstivyöry. Olisi pitänyt jättää kysymättä koko Värtsilän nähtävyys juttu. Toivon teille kyllä sopua ja ystävyyttä.
  Ja kerron vielä reissun parhaan pysähdyskokemuksen. Me emme tarvitse suurta viihdettä. Rakastamme toreja, pieniä kyläkahviloita, mansikanmyyjiä ja jäätelökioskeja. Laavut ja kodat hienoja mutta niissä retkeilemme arjessakin. Ei automatkalla aina halua savunhajuisia vaatteita….kun ei pyykinpesupaikkoja. Mutta jossain itä-Suomen korvessa, ei paikan nimi tullut selville.. keskellä ei mitään oli järvi ja laituri. Taloja ei.,Ajelimme tietä ja totesin matkaseuralle että nyt kun saisi hyvät kahvit ja jäätelön mutta ei taida täältä korvesta löytyä. Viisi km ja oli käsintehty kyltti..kesäkioski ja kahvipannun ja jäätelön kuva. Siinä järven rannalla oli vaatimaton mökki. Kaksi koululaista piti kesäkioskia.
  Kahvia, jäätelöä ja karkkia- JA mikä parasta…vohveleita ja mansikkahilloa. Ei vaatinut paljoa eikä tullut hävikkiä. Vohvelitaikina oli kannussa jääkaapissa . Tilausten mukaan paistoivat. Jututin nuoria ja kertoivat sen olevan kesätyö. Olipa ihana maksaa ostokset reippaalle myyjälle…sanoin vielä että hyvästä palvelusta saat pitää koko rahan.
  Tuommoisia paikkoja enemmän….ja varmasti oisimme pysähtyneet värtsilään kahville, jos olisi ollut kesäkioski kyltti…
  Hyvää jatkoa teille kaikille. Päätämme Värtsiin kirjoittelun tähän. Tuntuu aika vilkkaalta palstalta. Muutamia keskustelupätkiä kun lukee, voi todeta että joitakin ihania ihmisiä piristää muiden päiviä. Mietinkin että onkohan Lissu ja Telle sellaisia positiivisia ihania Martta-henkisiä naisia jotka ovat monessa mukana. Ja lienee parempi etten kerro niitä ihmiskäsityksiä joista en oikein tiedä…mutta annetaan ilon elää ja naurun raikaa. Jos ens kesän reissulle on jäätelökahvila auki niin autolasti ainakin asiakkaita. ja vielä se asia,että ei ollut tarkoitus arvostella eikä provosoida. Aidosti kysyimme turisteille käyntikohteita..

 6. Ihan tervetullut ja tarpeellinen ilmiö on turistin töräyttely. On hyvä jos joku toimintakykyinen saa siitä virikkeitä. Antaa palaa vain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *