9 comments for “Rajaseudun kesäteatteripassi

 1. Kävin eilen Tohmajärven kesäteatterissa. Tästä Rajaseudun kesäteatteripassista ei mainittu sanaakaan lipunmyynnissä, eikä siitä ollut mitään mainosta nähtävissä, jotta olisin honannut itse kysyä asiasta.. Palkintokin olisi hyvä mainita, se ehkä motivoisi passin leimojen keräämiseen ja osallistumaan tähän hienoon alueemme kesäteattereiden yhteishankkeeseen!

 2. Sama juttu pari alueen teatteriaolen käynyt, eikä kummassakasn tarjoiltu, ja kun tiennyt niin ei ymmärtäny pyytää

 3. En minäkään tiennyt ! Lippu on kyllä tallessa.. saisiko jälkikäteen leiman? Maksaneeko vaivaa mennä uudelleen kyselemään? Vähän huonosti, lievästi sanottuna hoidettu asia tämä juttu

 4. Tohmajärvellä teatterilla mainokset passista lippuluukulla.
  Jokaiselle lipunostajalle erikseen ei valitettavasti ei olla informoitu.
  Kiitos teatterilla käynnistä🙂

 5. Käsiohjelman välissä tulisi ilman ylimääräistä informointia jakeluun helposti tuo passi, jo valmiiksi leimattuna?

 6. Jos joku jotenkin onnistuu saamaan nämä tarvittavat leimat ”passiinsa” niin mitähän näiden osallistujien kesken arvotaan? Ehkä jokin arpa…🤔

 7. Voittajalle kannattaa luovuttaa takapuolenaluseen painettu sertifikaatti äärimmäisestä sitkeydestä ja kestokyvystä.

 8. Mielestäni oikein hyvä idea tuo passi, mutta jäänyt ehkä vähän kesken tuon suunnittelu tai sen loppuun saattaminen. Yritetään kuitenkin omalta kohdaltamme käydä kaikissa teattereissa. (Minullakin jo yksi käyty)

 9. Kolmessa edellä mainituissa passi teattereissa olen jo käynyt ilman passia. Kun en ole passista ollut tietoinen niin en ole passia tajunnut sitä nurkuen pyytääkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *