Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi 260 joulukorttia Tohmajärvellä

Suomen iloisin ja koskettavin joulukorttikampanja keräsi 260 joulukorttia ikääntyneille Tohmajärvellä. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen valtakunnallisen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.– 4.12.2023 yhtä aikaa 137 paikkakunnalla. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.
Tohmajärvellä kerätyt kortit on jaettu Erkkilään, Marjattakotiin, Takkunurmentupaan, Hoitokoti Aatokseen, Aatoksen kotihoitoon ja muille kotihoidon piirissä oleville sekä vuodeosastolle.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi tänä vuonna kaikkiaan 90 000 joulukorttia ikääntyneille.

– Lähetettyjen joulukorttien määrä on vaikuttava. Se kertoo siitä, että ihmiset haluavat ilahduttaa tuntemattomia, kokea yhteisöllisyyttä ja levittää jouluiloa ympärilleen, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Joulukortteja tehtiin kansalaisopistoissa, kirjastoissa, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja kodeissa. Korttikeräykseen osallistuivat kaikenikäiset, ja monelle perheelle tai yhteisölle osallistumisesta on tullut jo odotettu perinne. 

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 137 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Lue lisää kampanjasta ja sen tuloksista: siskotjasimot.fi/joulupostia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *