VärtsiTV – Sääperillä sattuu ja tapahtuu

Tämänkertaisessa VärtsiTV:n ohjelmassa nähdään arjen kuvausta Sääperin rannalta näin talven kynnyksellä.

Mitä ”yllättävää” voikaan tapahtua…

Filmed & edit by VärtsiTV 2023

9 comments for “VärtsiTV – Sääperillä sattuu ja tapahtuu

 1. Huh huh. Toivottavasti saamme vielä nähdä lupaamasi seuraavan videon. Kuten jo aiemmin kerroin niin ensimmäinen pilkkimies hukkui noin neljä senttimetriä paksuun jäihin reilu viikko sitten. Joku kuivapuku päälle ja naskalit nyt ainakin varuisteiksi ennen verkkojen pelastus yritystä.

 2. Ennen muinoin eräissä villeissä raja-aktiviteeteissa mentiin kumiveneellä pitkin jäätä, piikkitöppösillä potkien. Ei kylläkään ollut verkkoja vesissä. Oli hupaisaa!

 3. Siinä oli totista tositeeveetä.. Kyllähän monikin haluaisi ostaa pullakoita kutumuikkuja ja -siikoja ja mielellään vielä halvalla, mutta harva tietää millaista on kalastaa näissä alkutalven olosuhteissa. Kiitos Eero-Matti kun valotit tätä harrastuksen ihanuutta tältäkin kantilta.
  Lähes joka talvi on minullakin ollut verkot vedessä. Monena syksynä kesäverkot ovat muuttuneet talviverkoiksi kun talvi on päässyt ”yllättämään” ja jäädyttänyt järven.

 4. Joo.Tuo jäidentulo ennustus on aina arvoitus. Täänsyksyn verkotuksen lopetin pariviikkoo sitten. Huonosti antoi,arvelin jotta en riskeeraa.
  Eräänä syksynä taistelin pikkujollan kanssa 5m:n matkan rannanpuoleisen verkonpään irti .mukavahko jääpalanauha mukana hivuttaudui rantaan. Jäätä oli n:7cm,nippanappa jolla turvana,vahva syysjää kesti aivan loistavasti. Pelkäsin verkon irroitusrailon heikentävän jäänlaitaa
  Onnellinen loppu opitunnille ja oppimuistoksi mukaan elämään.

 5. Kyllä jatko-osaa alettiin kuvaamaan mutta kuvaus loppui kymmenen metriä rannasta. Jään paksuus oli 2cm, Jääkansi notkui ja rutina kuului askeltaessa. Kevyellä iskulla sujahti tuura jään läpi. Vedessä ovat mutta eivät jäissä. Taitaa tuo vähä jää vielä lähipäivinä pois sulaa… toivotaan.

 6. Tässäpä vähän jatko-osaa Värtsi TV:n videolle ”Sääperillä sattuu ja tapahtuu” jos jota kuta kiinnostaa tietää kuinka verkoille kävikään.

  ”Kauhun hetkiä” -niminen video on ladattu Värtsin kanavan sijaan Erakkorannan YouTube kanavalle koska siinä on nyt enemmän henkilökohtaista sisältöä kuin Värtsilään liittyvää.

  https://youtu.be/1mK4hrM4eoE?feature=shared

 7. Katsoin Eki videosi myötätuntoa tuntien.
  Miksi ikävillä asioilla on tapana kasaantua?

  Voimia sinne!

 8. Johan oli operaatiot, onneksi sait sekä koiran että ne verkotkin pois jäistä. Toivotan paleltumien pikaista parantumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *