5 comments for “Sana on vapaa – 42/2023

  1. Ekikö nämä upeat hetket ottaa luonnosta kiinni ja jakaa meille?
    Sana on vapaa palstalla on syksyn aikana ollut monta hienoa kuvaa Värtsilän luonnosta👍

    Laita joskus telkkariinkin kuvia,nehän pyytää sinne sääosioon luontokuvia joita aika-ajoin vilauttelevat!

  2. Kyllä kuvat ovat kännykälläni otettuja. Kaikki syksyn kuvat ovat yhtä lukuunottamatta (Inarilta) kotilaaksostamme tai lähimetsistämme. Kiitos palautteesta!

  3. Uusi-Värtsilän metsästäjille tiedoksi: huomasin tänään, että vaatimattoman maaomaisuuteni rajalle oli vedetty näitä ohuita naruja, vai mitä perkelettä ne on, ilman lupaani. En anna omille vähäisillä mailleni minkäänlaista metsästyslupaa. Ainakaan ennen kuin hommaan metsästyskortin ja luvan jouselle. Siihen asti näillä Kaino Sotejeffin ennen omistamalla mailla, jotka nyt kuuluvat minulle, ei metsästetä mitään. Tämä lienee nyt tullut selväksi.

  4. Ei kannata hikeentyä. Kerrot, että ”narut” on vadetty rajalle. Jospa huomaavaiset naapurimaiden omistajat ovat huomanneet, että haluat pitää rajoja yllä ja ovat puolestasi auttaneet rajojen olemassa olon merkitsemistä. Älä vain mene rajamerkkejä ja naruja tuhoamaan. Sieltä saattaisi tulla lasku tuhotyöstä. Rauhaa rajoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *