Rajavartiosto tiedottaa

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan torstaina 13.2.2019 Joensuussa

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan Joensuun evankelis-luterilaisessa kirkossa torstaina 13.2.2019 klo 11.00 alkaen. Alokkaat astuivat palvelukseen 6.1.2020. Sotilasvalan vannoo kaikkiaan 129 alokasta, joista naisten vapaaehtoista asepalvelusta suorittavia on kahdeksan. Sotilaallisen vakuutuksen antaa neljä alokasta.

Sotilasvalan vastaanottaa Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja eversti Marko Turunen. Valakaavan esilukijana toimii Pohjois-Karjalan maakuntaliiton maakuntajohtaja Risto Poutiainen. Jumalanpalveluksen toimittavat kirkkoherra Petri Rask ja pastori Sanna Kauppinen. Ortodoksisen valahetkipalveluksen toimittaa isä Tommi Kallinen ja saarnan sotilaspastori Anssi Törmälä. Rakuunasoittokunta vastaa valaan liittyvistä musiikkiosuuksista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *