Henkilövaihdos Pohjois-Karjalan rajavartiostossa

Rajavartioston apulaiskomentaja vaihtuu


Rajavartiolaitoksen päällikkö on määrännyt everstiluutnantti Tero Hirvosen Pohjois-Karjalan rajavartioston apulaiskomentajaksi 1.2.2020 lukien.

Evl Tero Hirvonen


Everstiluutnantti Tero Hirvonen on suorittanut upseerin tutkinnon vuonna 2000 ja yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2011. Edellisessä tehtävässään everstiluutnantti Hirvonen toimi Rajavartiolaitoksen esikunnan raja- ja meriosastolla rajaturvallisuusasiantuntijan tehtävässä. Sitä ennen hän on palvellut mm. Kaakkois-Suomen rajavartiostossa, Raja- ja merivartiokoululla ja Pohjois-Karjalan rajavartiostossa rajatoimiston päällikkönä.

Pohjois-Karjalan rajavartioston nykyinen apulaiskomentaja, everstiluutnantti Jussi Napola, siirtyy Rajavartiolaitoksen esikuntaan 1.1.2020 lukien. 1.-31.1.2020 apulaiskomentajana toimii majuri Mikko Kallinen

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *