Kukkovaara juoksu & Selänne kävely 21.9.2019

Syyskuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna järjestetään liikunnallinen koko perheen  KUKKOVAARA JUOKSU tapahtuma Värtsilässä. Tavoitteena olisi koko perheen osallistuminen liikuntaan, osittain leikkimielellä ja että kaikilla olisi mukavaa. Päivän järjestää Värtsilän Kisa tukenaan Tohmajärven Liikuntatoimi.

Tapahtuman  aloittaa Katri Hirvosen vetämä yhteinen verryttely tuokio, joka saa osallistujien  jäsenet lämpimiksi ja notkeiksi. Lapsille pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös leikki- ja pelitoimintaa. Kentällä on myös fatbike ns. läskipyöriä ja sähköpyöriä, joihin voi tutustua ja joita voi koeajaa.

Läskipyörät ovat vuokralla Kiteen TehoTuumalta ja sähköpyörät Tohmajärven Liikuntahallilta. Nythän olisi oiva hetki kokeilla miltä tuntuu ajelu paksukumisella pyörällä, tai miten helppoa on ajella sähköavusteisella pyörällä, esim. Harkon mäkeä ylös.

Kukkovaara juoksun voi siis juosta tai ajaa polkupyörällä.

Reitin pituus on 11.5 km ja korkeusero vaihtelua kumpuilevalta reitiltä löytyy, pari pidempää nousua ja vastaavasti palauttava isompi alamäki. Reitin varrella on juomapiste. Juoksijoille on kaksi sarjaa, naiset ja miehet joista kolme parasta palkitaan. Pyöräilijöille on yksi sarja, jossa ei ole virallista ajanottoa, osallistujien kesken arvotaan tuotekori.

SELÄNNE KÄVELY reitti on viisi kilometriä ja sen reitin myös lapset pyöräilevät. Tälläkin reitillä saa sykkeen nousemaan jos haluaa, sillä tasamaalla ei liikuta tälläkään reitillä koko matkaa. Molempien ryhmien osallistujien kesken arvotaan myös tuotekori.

Toivomme hyvää syksyistä säätä ja runsasta osallistuja määrää.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *