Kyykkäottelun tuloksia Patsolasta

Vaikka viime perjantain (19.7.2019) alkuillan sää ei ollut paras mahdollinen, silti saatiin ottelut pelattua ja voittaja joukkue selville. Pelin seuraajia ja kannustajia oli sateesta huolimatta paikalla noin 40 henkilöä ja joukkueita neljä. Raja 100-vuotta juhlavuoden merkeissä myös Rajavartioston edustajana oli Vesa Blomqvist, joka kokosi kyläläisistä oman joukkueen.

Voittajiksi tuli Martiskinin joukkue Tohmajärveltä, pelaajina Ulla Kokko, Marko, Kimmo ja Tarmo Martiskin. Toiseksi pelasi Värtsilän Palohaka (Soile Luukkainen, Teemu Koljonen, Heikki Kunnas ja Artturi Väyrynen. Kolmanneksi tuli Värtsilän Kisa (Tiina ja Petri Huttunen, Tatu ja Olavi Hovi). Neljänneksi kyykkäsivät ottelussa Raja 100 (Aune Törrönen, Vesa Blomqvist, Mauri Taskinen ja Otto Turunen).

KIITOKSET PELAAJILLE, PELIN TUOMARILLE, OTTELUN JUONTAJALLE, PALKINTOJEN LAHJOITTAJILLE SEKÄ KYYKÄN TUNNELMASSA MUKANA OLLEILLE!

Värtsilän Kisa ry

Teksti ja kuvat; Mirja Kinnunen ja Paula Ratilainen

Artikkelikuva: Heino Turunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *