Kukkovaara juoksu ja Selänne kävely

Kukkovaara juoksu ja Selänne kävely käytiin läpi hieman koleassa syys säässä, mutta onneksi ei satanut tapahtuman aikana. Juoksijoita uskaltautui paikalle kaksi naisten sarjaan ja kolme miesten sarjaan, Selänteen selättäjiä oli kymmenen, heille ei otettu aikoja.

Lasten pyöräily kisaan osallistui viisi poikaa, he kiersivät ensin Selänteen lenkin jonka jälkeen oli vuorossa taitorata tehtävä kentällä. Otto Turunen voitti palkintopussin heidän kisassaan. Kävelijöiden kesken suoritettu arvonta suosi Ritva Taskista. Naisten Kukkovaara juoksun tulokset; 1. Sanna Markkanen ajalla 1.00.48, ja 2. Kaija Hattunen ajalla 1.06.21.

Miesten sarjan voitti Jani Karjalainen ajalla 44.28. 2. Jari Soikkeli 48.34, ja kolmas oli Esa Pulkkinen ajalla 58.00, hänen nimissään on vielä voimassa oleva ennätys 38.19. Kiitokset juoksijoille, palkintojen lahjoittajille, ja toimitsijoille.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille toivoo Värtsilän Kisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *