10 comments for “Viikon puheenaiheet vko 29

 1. Onkohan joku kokous Suomessa, kun junat eivät kulje ja tv on pimeänä?

 2. Facebook vinkki! Helteillä työtä lumikolalle! Joka paikassa kun ei ole luonnon vettä linnuille lähellä saatavilla niin pistä lumikola töihin! Laita siihen vettä! Hyvä uima ja vilvoittelualllas linnuille! Linnutkin tarvitsevat vettä helteellä! Kolassa matalaa ja syvää, vilvoittelu, pesu ja juonti paikka! Pidetään linnuista huolta niin talvella kuin kesälläkin!

 3. Tv-pimeyteen sain virallisena vastauksena huonot radiokelit.
  Toinen vaihtoehto oli omat vehkeeni, mutta niitä en ainakaan itse tästä syytä.

 4. Kiitos eira vinkistä.
  Pitääpä laittaa vati vettä pihalle.

 5. Hyperturvallisuus on nykypäivää. Tiedosta ja varaudu. Ole aina oman ja ympäristön seppä kun takojata tarvitaan.

 6. Tein päivän retken Ilomantsiin ja tutustuin kirkkoihin. Luterilaisen ja Ortodoksinen kirkon meille esitteli paikallinen nuori. Paljon uusia asioita kuulin nuorten kertoessa historiaa. Kannattaa käydä.

 7. Tänään tulin kohden rakasta synnyin mökkiäni kohden Kaustajärveä. Kännykkäni ilmoitti olet Venäjällä. Ei minulta passia eikä viisumia kysytty kulkiessa kohden päämäärää. Kun tämän ääniviestin sain olin Mauno Egnvistin kohdalla heti Niiralasta lähdettyäni. Onko ja haluaako lapsuus kunnaat olla osa venäjää?

 8. Värtsilän Kisan sivulla on muuten perjantain kyykkäkisan tulokset.

 9. Eräs etelän kesävieras kehui
  Eiran osasuoritusta ”Rakkausreseptissä”
  Muuten oli pelkkää roskaa ollut
  koko näytelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *