7 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 8

 1. Viikko alkaa olla puolivälissä. Saanko esittää pienen toivomuksen.
  Lähettäkää kivoja juttuja, semmosia lyhyitä ja napakoita.
  Ei ne tarvii olla kuin 1 – 5 riviä.

  Minun juttu on tällä kertaa ihan olympialaisten ylistystä.
  Nytkin tuli rauhan ele p-korean ja e-korean välille
  olympialaisten ansiosta. Eikä rauhan eleeseen tarvittu
  haukuskelua rakettimieheksi.

 2. Naurattaa ja kauhistuttaa tuo Trumpin ehdotus opettajien aseistuksesta. Kuvitelkaa tilanne Suomessa, jos opet kulkis ase taskussa. Huh!

 3. Olumpialaisten tiimoilta ,kerron Yhden mäkihypyn jota ei kukaan ollut katsomassa.Jakobsonnin pappa oli mennyt illalla kylään Kallion paikalle, mutta ilta tuli nopeasti ja kotimatka oli mäkinen.Onneksi oli kuutamo ja pappa lähti hiihtämäänn kotia päin.Siinä mäessä oli hänen latusen vierellä toinen latu joka vei poikien hyppyriinSe latu oli liukas ja papan vauhti kiihtyi,sitten alkoi ilmalento,Ja niinkuin Pekka Tiilikainen sanoi, Varma alastulo.Olisi ollut hienoa katsoa kun pappa lentää evät levällään ,eikä tiedä mihin matka vie.Sitten oli homma ehtiä sukset ja sauvat lumen seasta.

 4. eira varosen kesälliset kopterikuvat olen monet kerrat kassonu uuvelleen ja uuv…vois olla kiva,jos tekis veneestä ohjattuna.samoin olisi riemastuttavaa kuvaa pukran tienoolta,kaurilan rinteeltä,varosenvaaralta,okkulasta………………….kiitos tuosta aiemmasta matskusta

 5. Ilmakuvaus videoita on tulossa ensi kesänä lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *