Kisan liikunta.

Nyt sitä on tultu jo niin pitkälle kesään, että Tarun vetämät lasten- ja aikuisten liikuntakerhot päättyvät Värtsiläpäiviin. Kiitän kaikkia kerhoihin osallistujia ja kuntoilijoita. Minä itse aion pitää myös loman ja palaan harrastusten pariin syys/lokakuun alussa. Salilla voitte käydä normaalisti, ovet ovat auki toivottavasti joka päivä. Syksyllä aloitamme keppi- ja kahvakuula jumpat entiseen tapaan keppi-illat sunnuntaisin klo 17.00 ja torstaisin kahvakuula klo 18. Lasten kerhojen alkaminen ei ole vielä tiedossa, mutta toivottavasti saamme vetäjän siihenkin. Olisiko innokkaita vanhempia tulemaan toimimaan lasten parissa kerran viikossa.

Hyvää kesän jatkoa, toivottavasti lämmintä riittää ja marjoja saadaan ensi talveksi, tuomaan terveyttä elämään!!! Värtsilän Kisa ja Mirja ja Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *