Tietoa Tohmajärven Helluntaiseurakunnan toiminnasta.

Tervehdys kaikille!

Kesä on jo kääntynyt elokuulle ja myös Tohmajärven helluntaiseurakunnassa alamme valmistautua syyskauteen. Se merkitsee sitä, että monet kesätauolla oleet seurakunnan työmuodot jatkuvat ja toiminta taas vilkastuu.

Muutimme vaimoni ja liki 10 vuotta vanhan kääpiösnautserimme kanssa Tohmajärvelle reilu vuosi sitten Espoosta ja aloitin työni Tohmajärven helluntaiseurakunnan uutena pastorina. Syntyperäisenä helsinkiläisenä ja koko elämäni pääkaupunkiseudulla asuneena, Pohjois-Karjalaan muutto on ollut todella positiivinen yllätys, kaikinpuolin. On ollut mahtavaa saada tutustua uusiin ihmisiin sekä karjalaiseen luonteenlaatuun.

Olen saanut tulla uskoon reilut parikymmentä vuotta sitten. Jeesus pelasti minut päihteiden ja huumeiden täyttämästä elämästä, elämästä joka oli täyttä kaaosta. Evankeliumissa on toivo paremmasta joka kantaa myös ajanrajan toiselle puolelle. Tohmajärven helluntaiseurakuntakin haluaa olla vaikuttaja tällä paikkakunnalla ja tuoda ihmisille evankeliumin sanoman toivoa. Sehän on seurakuntien ydin toimintaa.

Sunnuntain Jumalanpalvelus on pääsääntöisesti klo 11.00 ja keskiviikon Sanan ja Rukouksen illat klo 18.00. Muista seurakuntamme tilaisuuksista saat tietoa www.saalem.info TERVETULOA TILAISUUKSIIN! Lassintie 21 Tohmajärvi

Toivottelen sinulle aurinkoisia elokuisia päiviä sekä siunattua syksyä kaikinpuolin. Toivon,että kohtaamme Saalemilla.

terv:
Kari Korhonen
pastori
Tohmajärven helluntaiseurakunta

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *