Mitä kuvat kertovat?

Tervehdys teille Värtsin lukijat.Tässä pari kuvaa aiemmilta ajoilta.

Sanotaan että kuvat kertovat vai kertovatko?

Ensimmäisessä kuvassa: Eikös olekkin aivan selvästi tuo soteuudistuksen piolookis-visuaalinen kaavio.Siitä näköjään ei puutu enää kun selkeät pääkohdat. Niin se on aivan selvä ratkaisu,ellei loppuosaan tule enempiä muutoksia.

Tämä toinen kuva on syyskuulta v.2011 oli jo välillä kateissakin. Siinä on petolintu jolla näyttää olevan 4 siis neljä jalkaa. En oo toista samanlaista vielä nähnytkään tämän maailman-aikaan. Harmittaa kun toisessa kuvassa ei ollut kuin vihreätä pusikkoo,yritin nääs soomata sitä lähemmäksi mutta se lensi pois metsään.
Lintu on kuvattu Värtsilän puolelta.

Terv:Luutalahti 2710.2016
Kalle M. Väänänen

kuvat-kertovatkuvat-kertovat2

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *