1 comment for “Värtsiläpäivät

 1. Sinikka KASKINEN
  14.6.2019 at 15:05

  Hei,
  Värtsiläpäivät lähestyvät, ovat pian “nurkan takana ja kohta jo ovella”.
  Kesäreissujen suunnittelun takia toivoisin omaksi – ja ehkä muidenkin ko. päivistä kiinnostuneiden – iloksi jotain tarkempaa tietoa tämän vuoden tapahtumista.
  Toki päivämäärät ja Arppen pihapiiri, teatteriesitys sekä oletetut tavanomaiset kojujen myyntituotteet ovat tiedossa, mutta eniten tietysti kiinnostaa tietää mitä muuta suunniteltua ohjelmaa / tapahtumaa on ja millä aikataululla (mikä pvä / klo aika)?
  Ihan vahingossa satuin saamaan Koti-Karjala Kesä 2019-lehden, jossa kirjoitettiin myös Värtsiläpäivistä. Em. lehdessä kerrotiin myös Värtsiläpäiviin liittyvästä matkasta Venäjälle, Pitkärantaan. En ainakaan minä ollut ko. matkamahdollisuudesta tietoinen ja nyt ei ehkä enää ehdi saada viisumiakaan (onnistuneeko edes matkanjärjestäjältä?). Oletan, että Värtsiläpäivien toimikunta päivien ohjelmaa ja tapahtumia suunnitellessaan on myös tietoinen tästä ”ulkomaan” matkasta ja voi siten antaa ko. matkanjärjestäjän yhteystiedot!
  Ehkä joku toinenkin, minun lisäkseni olettanut ja toivonut, että Värtsilän Pitäjäyhdistys olisi kiinnostunut nimen omaan ajoissa mainostamaan ja informoimaan sekä välittämään täsmätietoa omasta paikallisesta kesätapahtumastaan ja käyttäisi tiedotuskanavana hyväksi Värtsi verkkolehteä entiseen tapaansa.

  Sinikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *