Tohmajärven helluntaiseurakunnan teltta Värtsilän kylätalon pihapiirissä

Koska:
25.7.2021 @ 16:00
2021-07-25T16:00:00+03:00
2021-07-25T16:15:00+03:00

Tohmajärven helluntaiseurakunnan teltta Värtsilän kylätalon pihapiirissä

pe 23.7. klo 18 ja su 25.7. klo 16. Tule laulamaan yhdessä tuttuja hengellisiä lauluja ja kuulemaan Jumalan avusta ja työstä ihmiselämässä.  Tervetuloa!
Share

5 comments for “Tohmajärven helluntaiseurakunnan teltta Värtsilän kylätalon pihapiirissä

 1. Onpa kiva pitkästä aikaa päästä teltta juhliin tulkaahan mukaan

 2. Lieskat leiskuu ja kansaa kaatuu.

 3. Erkki, sinulla on luonnollisesti kiistämätön oikeus paitsi oman mielipiteesi muodostamiseen niin tietenkin myös sen julkistamiseen.
  Kuitenkin – kaikella ystävyydellä – minun on valitettavasti todettava, että nyt on kyllä arvostamaltani evp. toimittajalta näkyvillä todella alhainen kommentti!

  Jumalan Sana Pyhässä Raamatussa vakuuttaa, että jokainen ihminen kohtaa viimeistään kuoleman rajalla Herran Jeesuksen Kristuksen.
  Ero on vain siinä, että Häneen turvaava kohtaa Hänet Vapahtajana mutta pilkkaaja Tuomarina.

  En kuulu itsekään jäsenenä Helluntaiseurakuntaan, mutta yritän ehdottomasti mennä mukaan mainittuun tilaisuuteen saamaan Todellista Elämän Evästä.
  Kiitos kutsusta!

 4. Pahoittelen, että kommenttini meni vahingossa väärään paikkaan. Tarkoitus oli laittaa se vapaan sanan palstalle. Kieltämättä kommentti on mauton ja olisi saanut olla tulematta esiin. Se oli tarkoitettu tuomaan julki käsitykseni tämän hetken Värtsistä. Siinäkin mielessä se oli täysin tarpeeton. Olisi aivan oikein, kun pistäisivät turpani lopullisesti tukkoon.

  Uskontokunnat voivat minun puolestani touhuta rauhassa siten kuin parhaaksi näkevät. Mielestäni myös jokainen saa tulla uskollaan autuaaksi tai olla tulematta. Se on heidän yksityisasiansa.

  Jokohan tämä syntisäkki olisi näillä katuvaisilla sanoilla purettu.

  Värtsin entisenä toimittajana yritin visusti huolehtia, ettei uskonnollisia julistuksia lipsahtaisi palstoille. Niitten paikka on mielestäni jossain muualla kuin itseään kunnioittavassa kyläverkkolehdessä.

 5. Kiitos Erkki selventävästä vastauksestasi.
  Väärinkäsitysten välttämiseksi tulkoon nyt vielä kerrotuksi että minulla ei ole mitään henkilökohtaista Sinua vastaan, nämä vakaumukselliset ja ideologiset asiat vain ovat sellaisia että niitä – ovatpa ne sitten millaisia tahansa – on syytä kunnioittaa.
  Perustellusti toki voi ja pitääkin keskustella tarvittaessa koviakaan äänenpainoja karttamatta, mutta mieluummin aina rakentaen kuin repien. Meillä jokaisella on tässä(kin) opittavaa…
  Kävin muuten vaimoni kanssa tuossa telttakokouksessa ja viihdyimme siellä erittäin hyvin. Kiitos järjestäjille!

  Mitä sitten tulee tähän verkko-Värtsiin, niin olen itsekin sitä mieltä että lehti on valitettavasti eri syiden ja seurauksien summana kokenut jonkinlaisen inflaation.
  Tähän voimme tietysti jokainen omalta osaltamme vaikuttaa, mielestäni Sinullakin olisi vielä tälle erittäin paljon annettavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *