Värtsin Takojien irtaimisto myydään huutokaupalla 21.7. klo 14

Huomio, huomio varautujat, retkeilijät ja muut seikkailijat nyt huutamaan varusteita. Sunnuntaina 21.7.2024 klo 14 pidetään huutokauppa Värtsilän entisellä koululla osoitteessa Värtsiläntie 119, Tohmajärvi.

Näyttö aloitetaan tuntia ennen huutokauppaa. Huudettavana partiolippukunta Värtsin Takojat ry:n irtaimistoa; telttoja, kattiloita, pannuja ja keittimiä, pirtinpöytiä ja penkkejä, koulukaappi, rinkkoja, kanootteja sekä askartelutavaraa yms.

Nuorisoseuran kahvio palvelee.

Lisätietoja Soile Luukkainen puh. 0505469954 tai pyyntö listasta huudettavista artikkeleista spostilla soile.luukkainen@gmail.com

3 comments for “Värtsin Takojien irtaimisto myydään huutokaupalla 21.7. klo 14

  1. Harkitkaa vielä kellon aikaa sillä kesäteatteri alkaa klo 14.Jos aika siirretään klo 17 niin huutajia on runsaasti enemmän paikalla.

  2. Kiitos tästä viestistä. Mietittiin tätä, mutta on nyt ehditty markkinoimaan partio porukoille ja retkeily väelle. Joudutaan nyt pysymään alkuperäisessä aikataulussa. Tiedusteluja on saatu ympäri maakuntaa mukavasti .Toivottavasti teatterin katsojat, jotka on huutokaupasta kiinnostuneet ehtii perjantaina teatteriin ja sunnuntaina huutamaan!

  3. Matti on aivan oikeassa. Kaikkien kannalta järkevintä olisi toimia näin, mutta eipä taida kelvata…😓Kesäteatterin aikataulut on olleet näkyvillä jo monta kuukautta, hyvin on siis ollut tiedossa missä kohtaa olisi vapaata järjestää muita tapahtumia…jonkun nilkkaanhan se kopsahtaa jos on pakko laittaa huutokauppa samalle kellonlyömälle teatterin kanssa. Näköjään Värtsilässäkin on liikaa tapahtumia että ”väkisin” tulee päällekkäisyyksiä. Toivottavasti ihmiset eivät jätä teatteria väliin muiden hölmöilyjen takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *