Ensimmäinen Värtsilän Roihu-tapahtuma säväytti

Kylläpä oli ihanaa tutustua uuden saven polttouunin ensimmäiseen lämmitykseen! Aivan huippua että Värtsilään on tullut tälläisiä taiteentekijöitä!

Ilma oli ihana ja katsojia oli paljon. Lapsiorkesteri soitteli omatekoisilla soittimilla ja kaikki halukkaat sai kokeilla saven dreijausta. Upeasti järjestetty näyttely eri taiteen tekemisestä. Saven polttouuni oli noin kello kahdeksantoista aikoihin noin reilut 700 astetta ja uunia lämmitetään puilla niin kauan että lämpö uunissa on 1200 astetta! Joten aamuyöllä on arvioitu lämpö saavutettu.

Taiteilijakylä on nyt totta! Kiitos kaikille taiteilijoille. Ja erityinen kiitos Karoliina ja Roddy! Ansaitsisitte Värtsilän Takojan palkinnon.

Teksti ja kuvat: Lea Koukku

Värtsi lisää myöhemmin videoita tapahtumasta Värtsin You Tube -kanavalle.

4 comments for “Ensimmäinen Värtsilän Roihu-tapahtuma säväytti

  1. Juttuun lisätty iso määrä kuvia. Kiitos Lealle!

  2. Kävinhän siellä minäkin. Olo oli kuin ”Liisalla Ihmemaassa.” Oli tehty paljon töitä tämän tapahtuman järjestämiseksi. Suuret kiitokset järjestäjille. Musiikkiosastolla eräs artisti soitti sahalla! Enpä ole koskaan nähnyt tai kuullut ”Justeeri-sahalla soitettavan. Itsekin kokeilin jotain soitinta. Ääntä siitä lähti, mutta ablodit oli aika maltilliset

  3. Tapahtuman järjesti värtsiläläinen kulttuuriyhdistys Muurahaisenpolku ry.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *