Matti valittiin Kylien hallitukseen

Pohjois-Karjalan Kylät ry:n uusi hallitus valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa 13. huhtikuuta 2024 Koveron Majatalolla.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Anni Rannikko (Eno) ja varapuheenjohtajaksi Timo Reko (Joensuu).

Muut hallituksen jäsenet vuonna 2024 ovat  Tuija Brax (Juuka), Liisa Hiltunen (Outokumpu), Matti Jaatinen (Tohmajärvi), Mikko Keinonen (Heinävesi), Juha-Matti Kinnunen (Eno), Eeva Kröger (Joensuu), Kaisu Leinonen (Puhos, Kitee), Sini Rantaeskola (Kontiolahti), Riitta Ryynänen (Ilomantsi) ja Anja Sarasoja (Lieksa).

Pohjois-Karjalan Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, jonka jäseninä on kylä- ja asukasyhdistyksiä, kylätoimikuntia ja -seuroja, muita kylien kehittämisestä kiinnostuneita yhdistyksiä, kuntia sekä yksityisiä henkilöitä.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tukea ja kehittää maakunnallista ja paikallista kylä- ja asukastoimintaa sekä edistää yhteistyötä maaseudun yhdistysten ja muiden yhteisöjen välillä. Yhdistys aktivoi kyliä ja tukee kylätoimijoita, vie läpi kylähankkeita, antaa lausuntoja ja kannanottoja, edustaa kyliä ja maakuntaa eri työryhmissä sekä viestii kylien tarpeista maa- ja valtakunnalliseen päätöksentekoon.

1 comment for “Matti valittiin Kylien hallitukseen

  1. Kerrankin tuli oikea mies valituksi oikeaan paikkaan! Onnittelut Matille, toivottavasti saat taustajoukoilta tarvittavaa tukea. 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *