Kisan kuntosalille suunnitellaan laajennusta Värtsilässä

Värtsilän Kisa päätti viime hallituksen kokouksessa muutama viikko sitten aloittaa selvitystyön kuntosalin mahdollisesta siirtämisestä suurempiin tiloin. Uutta paikkaa on jo katseltu ja valmisteluja mahdollisen muuton suhteen tehty. Kisan hallitus kokoontuu uudelleen kuukauden lopulla päättämään muutosta.

Nykyiset kuntosalitilat ovat auttamatta liian pienet, ahtaat ja sokkeloiset erityisesti kansalaisopiston tarpeisiin. Yhdeksän vuotta toiminut, noin 40 m2 kokoiseen kaksioon rakennettu kuntosali ei ole ideaali kymmenen hengen kuntopiireille. Uusi tila tulisikin olemaan kolme kertaa nykyistä suurempi ja yhtenäinen tila.

Ensi kauden Kansalaisopiston kurssiohjelmaan on tulossa peräti kolme erilaista kuntosaliryhmää tänne Värtsilään. Suunniteilla on nykyisen maanantairyhmän lisäksi tiistaille nuorten salikerho ja keskiviikolle miesten saliryhmä. Toivottavasti ryhmät täyttyvät ja kurssit saadaan toteutettua. Kansaisopiston ryhmät ovat olennaisen tärkeä tulolähde Kisan kuntosalitoiminnalle.

Muuton myötä salilaitteita olisi tarkoitus hankkia lisää ja uutta tilaa olisi tarkoitus remontoida kuntosalikäyttöön soveltuvaksi. Näihin investointeihin hallitus on päättänyt aloittaa valmistelut Jetinan kehittämishankkeen vireille saattamiseksi.

Ratkaisevaa muuttopäätökselle olisi myös se että sitoutuneita kuntosalikäyttäjiä saataisiin nykyiseen verrattuna lisää. Koronaa edeltävä aika jolloin salilla kävi kuukausittain lähes neljäkymmentä enemmän tai vähemmän aktiivista salikäyttäjää, olisi ihanteellinen käyttäjämäärä jolloin mahdollisesta muutosta aiheutuvia lisäkuluja saataisiin katetuksi. Nyt olisikin erityisen tärkeää että salikäyttöön sitouduttaisiin ja jäsen- ja kuntosalimaksuja saataisiin kotiutettua seuran tilille.

Värtsilän Kisa tiedottaa hankkeen etenemisestä tänne Värtsiin kun päätöksiä saadaan tehdyksi.

3 comments for “Kisan kuntosalille suunnitellaan laajennusta Värtsilässä

 1. Värtsilän Kisan Facebook-sivulla sekä Instagramissa on tänään alkanut ”KISAN KUNTOSALIKOULU”

  Viikottain julkaistavien lyhytvideoiden myötä opit kuinka voit käyttää Kisan salin laitteita turvallisesti ja oikeaoppisesti.

  KISAN KUNTOSALIKOULUUN pääset tästä
  https://www.facebook.com/urheiluseura.vartsilan.kisa

 2. Tässäpä linkki teille joita Facebook ei tavoita. Kisan kuntosalikoulun kolmas jakso löytyy YouTubesta alla olevan linkin takaa.

  Kuntosalikoulussa tutustutaan Kisan salilla olevien kuntosalilaitteiden turvalliseen ja oikeaoppiseen käyttöön.
  https://youtu.be/a9UAa8OzWEo?feature=shared

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *