Potsipäivät 50 vuotta

Ensi kesänä Potsipäivät täyttää 50 vuotta! Tule suunnittelemaan tapahtumaviikon ohjelmaa ke 13.3.2024 klo 15 Wärtsilä-saliin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Wärtsilä-sali, Sivistyskeskus Ahjo, Kirkkotie 10 a, Tohmajärvi.

3 comments for “Potsipäivät 50 vuotta

  1. 50 vuotta olen nähnyt Potsipäivät melko läheltäkin. Yrittäjät ja Kunta ovat aloittaneet joka vuosi näihin aikoihin uudet suunnitelma palaverit . Mitä palaverit ovat tuottaneet vuosien varella? Suurin piirtein saman tutun ja turvallisen ohjelma rungon joka kerta.

  2. 50 vuoden jälkeen voisi olla paikallaan pohtia, mitä nykysukupolvet kotiseutupäiviltään kaipailevat. Mennyt on mennyttä, eikä sitä pikilangallakaan paikkailla. Pelkän nostalgian varaan ei kannata enää rakentaa. Toivottavasti suunnittelussa on mukana myös alle 50-vuotiaita…

  3. Potsipäiviä yritimme aikoinaan teemoittaa. Niin, että keskityttäisiin kerrallaan yhden asian esiin tuontiin. Parina kesänä se onnistui, mutta eihän se kelvannut kulttuurikunnalle Risto Tolkkia lukuun ottamatta. ”Potkuthan” me saatiin järjestelytoimikunnasta. Kun yritimme Potsipäiviä keskittää niin ne levisivät aina ”Akkalaan saakka.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *