Uusi-Värtsilää koskeva tiedote

Vesihuoltolaitos tiedottaa

Vesihuoltolaitos kehottaa Uuden-Värtsilän alueen kiinteistönomistajia tarkastamaan tyhjillään olevat kiinteistönsä. Kehotus koskee erityisesti Uusi-Värtsiläntien, Wattitien, Mökkikyläntien sekä Valimotien kiinteistöjä.

Vesihuoltolaitos on havainnut veden kulutuksen kasvaneen erittäin runsaasti ja äkillisesti em. alueella edellisen vuorokauden aikana. Äkillinen kulutuksen kasvu yhdistettynä lauhoihin säihin on herättänyt epäilyksen, että jossakin kiinteistössä mahdollisesti pakkasilla jäätynyt ja särkynyt putki, mittari yms. on voinut säiden lämmetessä sulaa ja alkaa vuotamaan.

Yhteydenotot tarvittaessa

kuntatekniikan päällikkö puh. 040 105 4213 (normaalina työaikana)
tekninen päivystys puh. 040 105 4253 (työajan ulkopuolella)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *