Tohmajärven uudet matkailusivut avattu

Tohmajärven kunnan uusilla matkailusivuilla luonto, liikunta ja kulttuuri kohtaavat. Sivuilla halutaan palvella vierailijoita ja asukkaitakin entistä paremmin löytämään uusia, mielenkiintoisia kohteita, joihin tutustua.

Tohmajärvi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin liikuntaan, kulttuuriin kuin luonnonkauniiden maisemien nauttimiseen. Olemme ylpeitä luontokohteistamme, ainutlaatuisista kulttuuriperinteistämme sekä aktiviteeteistä, ja haluamme tuoda ylpeydenaiheet myös muiden tietoisuuteen.

Sivuston sisällöt on ryhmitelty neljään eri kokonaisuuteen, joista löytyy muun muassa yleistietoa kohteista, yhteystietoja sekä karttalinkkejä. ”Luonto ja retkeily” osiossa tutustutaan luontoelämyksiin, ”Kulttuuri ja tapahtumat” osiossa on tietoa historiasta ja kulttuurikohteista, ”Tutustu Tohmajärveen” osiosta löytyy yleistietoa Tohmajärvestä ja ”Inspiroidu” osioon kootaan tapahtumatietoja.

Matkailijan näkökulmasta vierailun ennakkosuunnittelu ja paikkojen saavutettavuus paranee huomattavasti. Visuaalisilla ja rakenteellisilla elementeillä on luotu modernit sivut. Sivut ovat helppokäyttöiset ja helposti muunneltavat. Suunnittelun yhtenä lähtökohtana on ollut saavutettavuus eri laitteilla. Sivut on toteuttanut Labona oy.

Alkuvaiheessa tietoa tarjotaan suomeksi, mutta myöhemmin myös ruotsin- ja englanninkieliset sisällöt täydentyvät.
Tervetuloa tutustumaan uusiin verkkosivuihimme osoitteessa https://visittohmajarvi.fi

Mikko Löppönen kunnanjohtaja
mikko.lopponen@tohmajarvi.fi
puh. 040 105 4001

3 comments for “Tohmajärven uudet matkailusivut avattu

  1. Kivat sivut näyttäisi olevan. Pikaisella vilkaisulla huomasin, että Frisbeegolf kuvaketta klikatessa se vei maastopyöräilyyn. Itselle ei nyt tule mieleen, että kunnassa olisi Frisbee golf rata, korjatkaa jos olen väärässä.

  2. Janne,ratoja on 3,Värtsilä,Kemie ja Tikkala.

  3. Kiitos Matti! Nuo sivut vaatii kyllä pientä hiomista vielä. Eli se Frisbeegolt kuvake vie suoraan maastopyöräilyyn ja kun sieltä rullaa alaspäin ja klikkaa edelleen Muut aktiviteetit niin löytyy tietoa Frisbeegolfista. Tosin se alasvetovalikko vetää itsensä heti piiloon ainakin Edge ja Mozilla selaimilla. Vaatii siis erittäin nopeaa lukutaitoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *