Syyskokous pidettiin Majatalo Rajalla

Eilen tiistaina Majatalo Rajan viihtyisissä ravintolatiloissa pidettiin Värtsilän Pitäjäyhdistyksen syyskokous. Läpi lumipyryn paikalle oli saapunut toistakymmentä osanottajaa.

Kokouksen alussa yhdistyksen puheenjohtaja Matti Jaatinen kertoi yhdistyksen tilanteesta ja totesi siinä yhteydessä että tällä hetkellä yhdistyksen taloudellinen tilanne on eri tekijöistä johtuen kehnonlainen. Matti Jaatinen sivusi alustuksessaan myös ajankohtaista rajatilannetta ja toivoi että maltti kylällämme säilyisi eikä vihaa tai syrjintää kohdistettaisi täällä asuvaan venäläisväestöön.

Syyskokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jussi Raerinne. Kokouksen asialistalla olivat perinteisen yhdistysten syyskokouksiin liittyvät asiat. Puheenjohtajana myös ensi vuonna jatkaa Matti Jaatinen ja hallituksen erovuoroisen jäsenen Markku Salon tilalle valittiin uutena Erkki Tarvainen. 

Pitäjätoimikunnan (yhdistyksen hallitus) esittelemä toimintasuunnitelma vuodelle 2024 hyväksyttiin muutamin lisäyksin, talousarvioesitys meni läpi sellaisenaan.

Tulevana vuonnakaan yhdistys ei tule perimään jäsenmaksua jäseniltään. Vapaaehtoisen kannatusjäsenmaksun voi entiseen tapaan suorittaa yhdistyksen tilille:

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry FI13 5153 7040 0101 90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *