Pohjois-Karjalan rajavartiosto sulkee Niiralan rajanylityspaikan

Valtionneuvosto teki 16.11.2023 päätöksen sulkea rajanylityspaikoista Niiralan, Imatran, Nuijamaan ja Vaalimaan sekä keskittää kansainvälisen suojelun hakemisen Vartiuksen ja Sallan rajanylityspaikoille. 

Niiralan rajanylityspaikka on 17.11.2023 avoinna talviaikataulujen mukaisesti klo 20.00 asti. Pohjois-Karjalan rajavartiosto sulkee Niiralan rajanylityspaikan tämän jälkeen valtioneuvoston päätöksen mukaisesti 18.11.2023 klo 00.00 alkaen, jonka jälkeen rajan ylittäminen sen kautta ei ole enää mahdollista. Rajanylityspaikan alueella käytetään fyysisiä esteitä ja estelaitteita.

Rajan ylittämiseen tulee käyttää itärajalla avoinna olevia rajanylityspaikkoja. Lisätietoja rajan ylittämisestä saa verkkosivuiltamme osoitteesta raja.fi.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto varautuu laittoman maahantulon ilmiön hallintaan. Rajavartiostolla on hyvä kyky hallita tilannetta.

Lisätietoja antaa rajavartioston apulaiskomentaja, puh. 0295 423 002.

1 comment for “Pohjois-Karjalan rajavartiosto sulkee Niiralan rajanylityspaikan

  1. Viranomaisillamme on tieto ja taito pitää systeemi järjestyksessä. On terveellistä viheltää peli poikki silloin kun se vielä onnistuu.

    Tuskin on haitallista myöskään bensarallin päättyminen edes hetkeksi: se auttaa harkitsemaan tarkemmin sitä miten autoa käytetään – ja onko todellakaan järkeä käydä tankkaamassa autoa Joensuusta tai Kaavilta käsin.

    Niin ikään tauko auttaa varmuudella tietynlaisiin muihin sosiaalisiin ja terveydellsiin ongelmiin, jotka ovat olleet paikkakunnalla todellisuutta kymmeniä vuosia. Monessa perheessä ollaan helpottuneita kun perheen pää (tai päätär) pysyttelee välillä kotinurkissaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *