6 comments for “Sana on vapaa – 43/2023

  1. Sääperi näyttää jo huurteiselta. Pysykää pilkkijät vielä rannalla! Talven ensimmäinen jäille hukkuminen tapahtui viikonloppuna Kuusamossa. Kova into on ollut kun noin 4 senttiselle jäälle piti lähteä.

  2. Ihan nasta juttu, että päästään loska keleistä talvisiin keleihin. Joillekin autoilijoillehan se on ihan totaalisen nastajuttu ja toisille se aiheuttaa kitkaa.
    Ja niitä hullun intohimoisia pilkkijöitäkin on jotka riemusta nauttien lähtevät heti ensi jäille. on kuulemma helppoa pilkki, kun avannonkin saa ihan vain kairan kopautuksella ja joskus suuremman mitä olisi tarviskaan.

  3. Kuuluisat viimeiset sanat!
    Kyllä on mukava kairata kun jää on niin ohutta.

  4. Tyylikäs kuva – eminenssinharmaa.

  5. Tilastotietoa: Tohmajärvellä on 2 766 asuntoa, joista 630 tyhjillään (22,8%)… Kiteellä tyhjien asuntojen osuus on 18,7%, Rääkkylässä 28,2% – ja Joensuussa 9,8%. Mitäköhän tästä pitäisi päätellä? Olisiko syynä kiihkeä ryntäys maaseudun rauhaan…

  6. Olisiko niin, että ihmiset ovat nykyään enemmän itseohjautuvia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *