Ravituloksia

Värtsilän hevosystäväin yhdistyksen ravien tulokset 19.01.1947. Paikka maantie, yleensä niitä järjestettiin Niiralan suoralla tahi sitten ihan tässä kylällä. Lienee siellä harrastettu myös vedonlyöntiä. Yleensä tilaisuuden yhteydessä oli myös hevoshuutokauppa ja illalla tanssit. Ravit ovat olleet aikoinaan iso tapahtuma niihin saapui ihmisiä seuraamaan raveja ympäri maakuntaa

2 comments for “Ravituloksia

  1. Onpa hauskaa tavata Värtsin sivuilla tuttu hevonen. Monesti olen ollut Liisun kyydissä.

  2. Noihin aikoihin Kuosmasen Antin ori oli Niiralan kovin juoksija. Ori oli isokokoinen.En tiedä vaihtuiko ori välillä . Mutta sitten kun mentiin -50 luvun puolelle lähtöviivalle ilmaantui vielä suurempi ori . Omistaja oli Lötjösen Henrikki ja kun Hennu ei ollut tunnetusti pituudella pilattu näytti ori mahtavalta. Hennu korjasi isolla orillaan pystit kotiin.Kerran Hennu vaihtoi hevosen T-Fordiin vaikka ei ollut ajokorttia. Kerroin kuulopuheita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *