Kevyen liikenteen väylän sillan tarkistus

Jänisjoen ylittävän kevyen liikenteen väylän sillan kuntoa tarkistettiin tänään iltapäivällä.

Dronen laskeutumisalusta
Drone kuvaa sillan rakenteita

7 comments for “Kevyen liikenteen väylän sillan tarkistus

 1. Mielenkiintoista. Niin se fyysinen työ hupenee tekniikan myötä. Millainen kamera lienee dronessa ollut? Tuosta kuvasta en osaa päätellä kun en ole kummoisesti kameroihin perehtynyt. Ainakin mahdollisia murtumia on etsitty rakenteista.

 2. Varmasti drone näytti alapuolelta hyvin sillan kunnon. Yläpuolelta silta on ollut huonossa kunnossa jo vuosia ihan silmin nähtävissä. Puukansi on lahonnut sieltä ja täältä. Ihme on jos jotain korjausta ei tule.

 3. Pintamateriaali ei ole sillassa kestopuuta, siksi ymmärtääkseni lahoaa. Uutta tilalle vain.

 4. Jotain on etsitty ja kuvattu mutta jäin odottelemaan jos uutiseen tulisi täydennystä. Että ketkä siinä om ollut asialla joku turisti vai ihan viranomaistaho ja mitä ne ovat tutkineen siltalankkujen kauneutta vai kantavuuspalkkien kuntoa.

 5. Mielenkiintoista odottaa mitä sillalle tapahtuu vai tapahtuuko mitään.kirjoittelin kevättalvella ely-keskukseen Värtsilän kevyenliikenteen väylän kunnosta,mainitsin myös sillasta että happanee.kevyenliikenteen väylähän ei ole saanut koskaan uutta pintaa.
  Olin yllättynyt että sain palautteen. Ote vastauksesta : Valitettavasti rahoituksemme ei ole vielä mahdollistanut uudelleen päällystämistä.ELY-keskuksella on kuitenkin väylälle jo laadittuna uudelleen päällystyssuunnitelma…Tänä vuonna ei ole mahdollista..
  Toivottavasti moni ottanut yhteyttä että saatais ” pyörätie” kuntoon.

 6. Aivan kuin etiäisenä ajattelin viikko sitten tuon kävelysillan ohi
  ajaessani, että mikähän lienee sen ikä ja kunto? Onhan se
  sellainen Värtsilän ”Maamerkki”, vaikkakin veden ylittävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *