Eläkeliiton Värtsilän yhdistys ry – Teatteriretki Möhköön lauantaina 8.7.2023

Eläkeliiton Värtsilän yhdistys toteuttaa Kesäteatteriretken Ilomantsin Möhköön lauantaina 8.7.2023.

Kesällä 2023 Teatteri Möhkö esittää vauhdikkaan näytelmän Ainoo auttamassa. Vanhaan kartanoon muuttaa kolmihenkinen perhe, ja he alkavat remontoida rakennuksia kyläläisten avustuksella. Vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei vältytä ja kaiken lisäksi perheen tytär löytää itselleen uuden omituisen ystävän. Nähtäväksi jää, kuinka remontin oikein käy.

Käsikirjoitus: Ella Eronen, Mika Eronen ja Paulina Tiainen
Ohjaus: Laura Kaljunen

Matkan hinta on 75 €/ hlö. Hinta sisältää matkan, lounaan Parppeinpirtillä, teatteriesityksen sekä väliaikakahvit. Lähtö Tohmajärveltä (linja-autopysäkki) klo 9:00. Värtsilässä bussi pysähtyy Arppen pihalla klo 9.30.

Sitovat ilmoittautumiset Markku Saukkoselle, puh. 050 3626340 kesäkuun loppuun mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *