14 comments for “Sana on vapaa – 05/23

 1. No! Nythän se kylätalon paikka on selevillä!? Kun tuo Elja on lopettanut toimintansa niin siinä on ykköspaikka kylätalolle!? Vai mitä? Siihen toiselle puolelle vois se yhteistyössä onnistuu myös kuntosali!?

 2. Olen ihan samaa mieltä Koukun Lean kanssa kylätalon sijainnista.

 3. Siltähän se nyt näyttäisi. Riippuu tietenkin kunnan elkeistä, tuleeko neuvoteltua omistajan kanssa. Rakennuksen päädystä lienee jo käyty jotakin välipuhetta ennen tätä viimeisintä siirtoa. Paikka olisi kyllä oivallinen, olisihan siinä se kaivattu keittiö…

 4. Vielä pitää kommentoija kun ei oo kukaan ( vielä) kieltäny!? Nyt kun saadaan lopultakin se pitäjä status niin eipä parempoo paikkoo vois uuvvelle Värtsilä Pitäjätalolle olla!?

 5. Ei mene kovin hyvin Lieksassakaan. Timitrassa oleva entinen rajavartioston päärakennus huutokaupassa. Korkein tarjous tällä hetkellä 1000 euroa. Siinä oli kaiketi parikin matkailuyritystä viime vuosina.
  Senkin alueen Lieksa kaavoittanut hyvässä uskossa kasvuun luottaen. Tais mennä rahat hukkaan.

 6. Timitran linna on upea ilmestys keskellä ei-mitään. Kriittinen massa puuttuu täysin, ja sen mukana kaikki muu. Entisaikaan paikan olisi lunastanut joku liitto, mutta nykyisin nekin pyrkivät luopumaan omistuksistaan ja keskittämään toimintaansa vuokraus-periaatteella, etupäässä keskuspaikkakunnille. Kansainvaellus ja pakolaiskeskus taitaa olla Timitran ainoa mahdollisuus.

 7. Ihan hyvältä kuulostaa Lean ehdotus. Kyllä Värtsiläläuset kylätalon tarvitsee/ ansaitsee. Joku yhteinen paikka täytyy olla. Kyllä päättäjien pitäis se ymmärtää. Tämä nyt on vaan kesäasukkaan mielipide.

 8. ”Lennä Nykäsen Matti, lennä!”

  Tänään 4.2 tulee kuluneeksi 4 vuotta mäkihyppääjä Matti Nykäsen kuolemasta.
  Rauha hänen sielulleen!

 9. Tietääkö täällä joku henkilön Arja Nummi,haluaisin häneen yhteyttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *