Taivaskuvia Sääperiltä

Eilisen, upean auringonlaskun (ensimmäinen kuva) innoittamana kaivelia aamutuimaan vanhoja kuva-arkistojani. Löysin kymmenittäin upeita luonnon omia taideteoksia joista nyt oheiset valitsin iloksenne.

Taivaskuvia Sääperiltä – kuvat Erakkorannan kuva-arkisto. Kaikki kuvat Eero-Matti Lintunen ellei toisin ole mainittu. Kuvat ovat matkapuhelimella otettuja.

KUVA: Elisa Karvinen
KUVA: Asta Kaluzevits

8 comments for “Taivaskuvia Sääperiltä

  1. On siinä valöörit ja kulöörit kohdillaan! Toiseksi ylimmäinen kuva laiturista ja neljänneksi alimmainen olisivat käsittääkseni kilpailutason otoksia, kuin grafiikkaa – oletko osallistunut? Millä vehkeellä nuo kaksi on otettu… Värtsilä-postikortteihin ainesta myös!

  2. Kuvat ovat otettu 150 € hintaisella ”halppis” älypuhelimellani.

  3. Aamuisen julkaisun jälkeen päivitykseen on lisätty 24 valokuvaa.

  4. Upeita kuvia ja kaunista luontoa. Päivän piristys kun oman keittiön ikkunasta näkyy kylmilleen jätetty rivitalo. Surullista touhua kylän keskellä.

  5. Eiköhän Pitäjäyhdistyksen kannattaisi julkaista kuvia postikortteina jo ensi kesän pirskeitä silmälläpitäen? Eiköhän yhdistys pysty tekemään oikeuksista diilin kuvaajan kanssa … Resoluution pitäisi riittää korttikokoon.

    Tohmajärvellä ei ole kunnollista postikorttikokoelmaa. Se ikuinen kirkkokuva on edelleen, muttei se enää pelitä tällä vuosituhannella. Joitakin muita kuvia olen nähnyt Kaivolla, mutta ei mitään laajempaa levitystä niissäkään. Värtsilä voisi olla tässäkin suhteessa edelläkävijä.

  6. Ei Esa riitä noissa kuvissa resoluutio printtiin. Kopioin ne omilta sivuiltani netistä. Alkuperäiset olen tilanpuutteen takia poistanut puhelimeltani.

  7. No ainahan saapi uusia kuvia! Näkymät pysyvät ja paranevat… Ja kortteja tarvitaan.

  8. Kiitos Eero-Matti. Kyllä kännykällä saa ihan kelpo kuvia. Eikä ne korttikuvat tarvitse ihan kirjapainon vaatimuksia täyttää. Tietenkin riippuu tarkoituksesta. Joulun lähestyessä ainakin minulle tulee tarve lähettää yhteistyötahoilleni vaikkapa hyvän joulun toivotukset ja kiitos kuluneesta vuodesta, tai mikä se tarve sitten onkaan.. Pankit, kaupat ja monet firmat lähettävät näitä kortteja sadoin tai tuhansin kappalein, mutta tällainen pieni paikallinen mikä-se-sitten-onkaan voisi tehdä oman ”korttinsa” vaikka valokuvasta tai valokopiosta. Paikallinen on aina paikallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *