Mainio kylä

Kauas ovat palvelut karanneet Värtsilästä. On hyvä että meillä on ammattiauttajia: Kaisa Jormanainen auttaa siivouksissa ja sitten on ihmemies Artturi Väyrynen. Hän osaa ratkaista ongelman kuin ongelman. Onnea ja menestystä heille niin työhön kuin muuhun elämään!

Pitäjäyhdistys osaa pelastaa monesta pulasta. Mutta on hämmästyttävää, miten paljon tietotaitoa löytyy ammattilaisten ulkopuolelta. Kun kysyy apua yhteen asiaan, saa tietää monia muita, joilla on kykyä ja taitoa muissa asioissa. Kokemuksesta tiedän, miten auliita ihmiset ovat auttamaan. Ja siinä onkin asian ydin. Kukaan ei pihtaile, kun hänen kykyjään tarvitaan. Värtsilä on ihanteellinen kylä asua.

Tässä yhteydessä ojennan kaikille apua antaneille SUURKIITOKSEN PITKÄSSÄ VARRESSA!

Teksti: Irene Peuhkurinen

1 comment for “Mainio kylä

  1. Kiitos sinulle Irene!
    Henkilökohtaiseen kokemukseen ja havaintoihin sekä muultakin taholta kuulemaani palautteeseen perustuen voin allekirjoittaa tämän mielipiteesi aivan sataprosenttisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *