Kirkolliset ilmoitukset

Kuva: Tohmajärven ev.lut seurakunta

Kirkolliset ilmoitukset 3-9.11.2022

To 3.11. Perhekahvila Perhonen srk-talolla, päiväkerhotiloissa klo 9.30. Hartaus ja toiminnallinen hetki Aatoksessa klo 12.30, Honkonen.

La 5.11. Pyhäinpäivä. Messu Värtsilän kirkossa klo 10, Lappalainen, Moilanen. Pyhäinpäivän kirkkoilta Kemien srk-talossa klo 18, Lappalainen, Perälä, Kaiuttaret. Tilaisuudessa sytytetään kynttilä jokaiselle viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen kuolleen seurakuntalaisen muistolle.

Su 6.11. Rippikoulun kirkkopyhä. Jumalanpalvelus srk-talolla klo 10, Lappalainen, Moilanen. Jp:n jälkeen lyhyt infotilaisuus alkavasta v 2023 rippikoulusta.

Ma 7.11. Postilan lähetyspiiri Pirkko Oleniuksella klo 14.

Ti 8.11. Eläkeliiton Värtsilän yhdistyksen kokous Värtsilän koululla klo 12, aiheena ”Srk:n vanhustyö tällä hetkellä”, Honkonen. Kansanlähetyksen ja KRELL:in seurat Emmalassa klo 13, Matti Kostamo. Kemien lähetyspiiri Matti Revolla (Kirkkotie 23 A 3) klo 14.

Ke 9.11. Läheisensä menettäneiden aamukahvit srk-talolla klo 9.30. Kaiuttarien kuoroharjoitukset srk-talolla klo 17.

To 10.11. Lähetyksen päiväkahvit Värtsilässä, Auralanrannassa klo 13.30, Honkonen.

Su 13.11. Messu srk-talolla klo 10, Happonen, Hakulinen.

Diakoniatyö: Diakoniapäivystys ma-ti klo 9-11.

Vaalit 2022: Ennakkoäänestys kirkkoherranvirastossa (Maiju Lassilan tie 16) ti 8.11.-la 12.11. klo 9-18. Ennakkoäänestys muissa paikoissa: Kaivon kahvilassa ti 8.11. klo 10-12. Ahjossa (kirjastossa) ke 9.11. klo 12-14. Värtsilän kirkossa to 10.11. klo 16-18. Tikkalan kappelissa pe 11.11.klo 16-18. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Varsinainen vaalipäivä srk-talolla on su 20.11. klo 11-20.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestyksen aikana voi hyödyntää kyytitakuukyytejä. Kyydillä pääsee kunnan keskustaan lähes joka kylältä kerran viikossa. Kyytitakuukyydeissä voi kulkea kuka tahansa alentamattomalla ns. linja-autotaksalla. Kyyti lähtee liikkeelle vain tilauksesta. Kyytitilaus on tehtävä edellisenä iltana klo 18 mennessä. Ennakkoäänestyspäivinä autot tulevat Kemien seurakuntatalolle, jossa voi äänestää. Tarkempia tietoja kyydeistä ja tilaamisesta Tohmajärven kunnan sivulta www.tohmajarvi.fi/matkailu/julkinen liikenne/henkilökuljetukset/kyytitakuu. Tietoa tulevista vaaleista löydät sivulta https://www.seurakuntavaalit.fi/etusivu

Virasto: Virasto on yleensä auki ma ja ke klo 9-12 Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi

2 comments for “Kirkolliset ilmoitukset

  1. Kuka valitsee kuvat kirkollisiin ilmoituksiin? Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan. Mitä kertoo kuva tyhjästä seurakuntasalista?

  2. Kuva taitaa kertoa olennaisimman, vaikka tarkoitus ei liene se ollutkaan. Tyhjinähän nuo suuret salit likipitäen nykyään tapaavat olla, paitsi konserttitilaisuuksissa ja jouluina. Mainosmies voisi tietenkin käyttää kuvankäsittelyä ja photoshopata tuvan täyteen virtuaalihenkilöitä. Jos vaikka maksaisivat kirkollisverotkin, niin johan kannattaisi. Saisivat toimijat lisää liksaa ja bonukset kaupan päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *