Propagandaa ja ”joillekkin” täyttä totta

Näitä propakandaksi luokiteltavia uutisia on ohjeistettu olemaan huomioimatta, mutta kyllä pistää miettimään kun nämä asiat esitetetään faktoina naapurimme kansalaisille Venäjän mediassa. Ja kansa uskoo!

Ei tule johtamaan mihinkään hyvään tämä kehitys!

Lue Ilta-Sanomien juttu 31.8.2022 ”Seuraava ”erikoisoperaatio” Suomea vastaan ja ”natsien poisto” Baltian maista ”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009034167.html

Ei edes uusrikkaat oligarkit kiittele entistä valtion päämiestään Gorbatšovia. Gorbatšovin valtakauden aikana kommunistinen järjestelmä lakkasi ja kaikki Neuvostoliiton valtion omaisuus yksityisettiin. On käytetty termiä rosvokapitalismi. 

Ukrainan ja monen muun Baltian maan itsenäistyminen on laitettu myös Gorban syyksi.

Että näin!

5 comments for “Propagandaa ja ”joillekkin” täyttä totta

 1. Niinhän siinä kävi, naapurissa siirryttiin mustasta kapitalismismista (=kommunismi) rosvokapitalismiin Gorban aikana tai heti hänen jälkeensä. Kyllä se vähän mietityttää tuo naapurien älykkyysosamäärä kun valtion päämiehen kommentit fasistien ajamisesta pois Ukrainasta menee läpi vaikka siellä on juutalaistaustainen presidentti ..

 2. Venäjällä ilmestyy Putinin nimeämiä syyllisiä kuin sieniä sateella. Eräät heistä tipahtelevat tornitalojen ikkunoista, osa saa vahvennettua iltateetä. Vain harvat kokevat ns. luonnollisen kuoleman. Syntipukki-ilmiö onkin klassikko.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Syntipukki

 3. Joskus on hyvä varsinkin oppositiossa varoa, ettei tule itsemurhatuksi, eikä joudu ainakaan sairaalaan tiputukseen.

 4. Potilaitahan joutuu Suomen sairaalaoissakin tiputukseen, mutta Putini on ottanut neukkuaikaiset tiputumenetelmät käyttöön. Huomannut ilmeisesti, että heidän olosuhteissa ne tehokkaammiksi.

 5. Voi se naapurikin ajatella omien naapuriensa ÄO sta vaikka mitä.

  Pakotteet alakaa pikkuhilijaa kalahtaa ommaan nilikkaan. P A ollaan ja itellä ei pian mittään energian tekovärkkiä oo, osin myyty johonki tuntemattomaan ja osin laitettu käyttökieltoon.

  Mihinkä nyt kärrätään meijän ongelmajätteet? Siis ne, mitä junilla on naapuriin kärrätty, vieläkö kuitenkin ottsivat vastaan? Mittään en tietysti ymmärrä (se ÄO), mutta tulipa sanottua.

  Minähän vaan tunteella näitä isojakin asioita.

  Olihan se Gorpakin vielä mies, verrattuna…enpä sanokkaan mihin.

  Vaan hyvä on, että ”on” noita miljardeja, joilla asiat hoituu.

  Laittasivat nyt ees ne turhan isot kauppakeskukset kiinni pyäpäiviksi ja öiksi. Kyllä rahat keretään käyttää arkena..En kyllä omalla lyhyellä matikalla ossaa laskea, säästyskö siinä yhtään sitä sähköä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *