2 vuotta sitten

Kuvamuistoja 1 vuosi sitten, 2 vuotta-, 3 vuotta, 5 vuotta sitten

Kun nykyisin avaa älylaitteessa kuvagalleriansa, niin pilvipalvelu tarjoaa heti näkyviin kansiot kuvista jotka olen ottanut tänä päivänä vuosi, kaksi, kolme jne vuotta sitten. Tai jos ei ihan päivälleen satu niin sitten ”tällä viikolla” vuosi sitten. Kun en saa noita tarjuouskansioita poiskaan, niin katselin niitä.

Yritin ottaa tänään kuvia kun lumi lentää metsä aukeilla, niin guugle oli niin viisas että valitsi näyttääkseen kuvan samasta paikasta kaksi vuotta sitten. Paikka ei näyttänyt yhtään samalta vaikka on samasta paikasta kuvattu. Koordinaatit ovat kuitenkin lähes samat. Silloin oli metsä, mutta ei lunta. Nyt oli lunta, mutta ei metsää.

2 vuotta sitten ei ollut lunta, mutta oli metsä
Nyt on lunta, mutta ei metsää

3 comments for “2 vuotta sitten

  1. Näyttää pääsevän lumi putoamaan maahan saakka, kun eivät ole kuusenoksat esteenä.

  2. Täällä on outoa jos tammikuulla ei ole lunta, Jorelle lienee tuttua. Nyt on kyllä harvinaisen paljon. Kävin Värtsilässä niin siellä oli reilusti yli polven oli kahlattavaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *